- Helt greit å være sexy!

Alexandra Joner skor seg til suksess.

FUNKY: Våren hos skokjeden dna er sporty, leken og tøff, forteller konseptsjef Kristina Dahl. Ikke så ulikt Alexandra Joner selv. Foto: dna
FUNKY: Våren hos skokjeden dna er sporty, leken og tøff, forteller konseptsjef Kristina Dahl. Ikke så ulikt Alexandra Joner selv. Foto: dna Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se stor bildeserie av Joners sexy reklamekampanje nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Popstjerne Alexandra Joner (22) er på alles lepper om dagen, enten det er snakk om hotte dansemoves, sexy antrekk på rød løper eller romantikk med mangemillionær-kjæresten Runar Vatne (37).

Nå er også 22-åringen å se som modell for skokjeden dna, og forteller til Seoghør.no at hun falt for kampanje-slagordet «Shoe your attitude».

- Siden jeg er skofanatiker passet det meg veldig bra! Og så synes jeg ikke minst at det er dødskult å fronte en reklamekampanje. Det er jo alle jenters drøm å være frontfigur og et forbilde.

- Hva tenker du om «sexy-imaget» du har fått?

- Det er helt greit å være sexy, så jeg kan ikke klage på det!, sier den flotte 22-åringen videre.


Ifølge konseptansvarlig Kristina Dahl hos dna var unge Joner det perfekte valget for å fronte vårens trendy moter.

- Våren hos oss er sporty, leken og tøff, og vi tror den trendy dna-jenta kan kjenne seg igjen i hvordan Alexandra i kampanjen skor seg etter humøret - som også er grunntanken bak slagordet vårt.

Da Se og Hørs motepoliti Jan Thomas Mørch Husby (46) på tampen av fjoråret rangerte «årets best kledde kjendiskvinner», havnet Alexandra på femteplass, og stylisten hadde bare lovord å si om artisten.


- Du tar pusten fra meg! Du har alt fra kostymeliknende antrekk, til mer kommersielle innslag. Den elleville stilen blir nok litt mye for mange nordmenn, men som fagperson kan jeg bekrefte at du alltid er gjennomført.

LES OGSÅ: Alexandra Joner stuper i det på TV 2!
 Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer