Nicolay Ramm og «Maskorama»:

- Helt fullstendig overtenning

NRK-profil Nicolay Ramm legger ikke skjul på hva han tenker om lørdagens «Maskorama»-premiere.

GLEDER SEG: - Nå blir det en skikkelig folkefest, forteller Nicolay Ramm om den kommende premieren. Foto: Terje Bendiksby / NTB
GLEDER SEG: - Nå blir det en skikkelig folkefest, forteller Nicolay Ramm om den kommende premieren. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå nærmer det seg «Maskorama»-premiere med stormskritt, og Nicolay Ramm (32) er én av dem som blir sittende i detektivpanelet og skal gjette hvem som befinner seg bak maskene.

Selv om NRK-profilen ennå er ute i pappapermisjon, skal han likevel befinne seg i panelet hver lørdag fremover, samtidig som han skal sjonglere det med papparollen.

I februar delte 32-åringen at han og forloveden Josephine Leine Granlie (32) hadde fått sitt første barn. Den lille gutten fikk navnet Aksel.

- Det har blitt veldig mye jobb, så det har ikke vært så mye tid med han. Men jeg gleder meg til å gå ut i permisjon om en måned - da blir det meg og ham i flere måneder, sa den nybakte faren til Se og Hør den gang.

- Helt ellevilt

I tirsdagens episode av podkasten «Rød Løper» er Ramm gjest. Der snakker han om den kommende sesongen av NRK-suksessen, og hvordan pappalivet vil bli fremover.

På spørsmål om hva han tenker om den kommende premieren holder han ikke tilbake:

- Jeg er veldig klar, det kommer til å bli helt ellevilt. Denne gangen skal vi ha over tusen personer inn i studio. I fjor var det jo bare et lite dukketeater, hvor det bare var oss tre i panelet, Silje og noen rare kostymer på scenen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer