Oslo-skytingen:

- Helt forferdelig

Isabelle Eriksen befant seg i Oslo sentrum under masseskytingen.

FORELSKET: Isabelle Eriksen sto frem med sin nye kjæreste i september i fjor. - Jeg elsker henne, det er kjærlighet, sa hun til Se og Hør den gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELSKET: Isabelle Eriksen sto frem med sin nye kjæreste i september i fjor. - Jeg elsker henne, det er kjærlighet, sa hun til Se og Hør den gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere tok turen ned til Oslo sentrum for å delta i en spontan Pride-parade lørdag formiddag. Blant disse var influenser Isabelle Eriksen (25).

- Jeg syns det var utrolig fint å se at såpass mange faktisk tok turen og turte og rope høyt «kampen fortsetter», sier Eriksen til Se og Hør, og legger til at det både var tårer, skrik og kjærlighet i paraden.

Etter planen skulle Pride-paraden finne sted lørdag formiddag, men den ble utsatt på grunn av masseskytingen i området rundt London pub natt til lørdag.

To personer er drept og 21 personer er skadet. Zaniar Matapour (42) er siktet for drap, drapsforsøk og terror.

Eriksen forteller at paraden ble noe av likevel, i regi av enkeltpersoner. Paraden endte ved London pub hvor de fremmøtte la den roser til minne for ofrene.

- Kunne vært oss

I september er det et år siden Isabelle Eriksen sto frem med sin nye kjæreste. Det skjedde på premiererefesten til podkasten «Rød Løper» i Oslo.

- Det er kjæresten min. Det er veldig hyggelig og går veldig bra. Hun er fantastisk. Jeg elsker henne, det er kjærlighet, forelskelse, yay! sa hun lykkelig den gang. Paret har senere flyttet sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.