- Helt fint med plastiske operasjoner

Filmstjernen Michelle Pfeiffer (53) har ingenting imot å fikse på utseendet...

<strong>SKJØNNHET:</strong> Michelle Pfeiffer er med sine 53 år en av de vakreste filmstjernene i sin generasjon, og etter en årrekke i Hollywood er hun fremdeles et av de heteste navnene i filmbyen.
SKJØNNHET: Michelle Pfeiffer er med sine 53 år en av de vakreste filmstjernene i sin generasjon, og etter en årrekke i Hollywood er hun fremdeles et av de heteste navnene i filmbyen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Michelle Pfeiffer (53) er utvilsomt en av de vakreste filmstjernene i sin generasjon, og den tidligere «Scarface»-stjernen har ingenting å fikse litt på sitt ytre.

- Jeg er helt for å gjøre litt her og der. Det er helt fint. Det spiller ingen rolle for meg om folk plastiske operasjoner og botox eller ikke, sier skuespilleren til motemagasinet Elle.

Hollywood er allment kjent for sine plastiske operasjoner blant kvinner over 40, og Michelle er an av de som reagerer dersom folk går for langt i jakten på å bevare sin ungdom.

- Når folk ikke ser ut som seg selv lenger, synes jeg det er ganske trist. Det er ukomfortabelt for oss, men hvem bryr seg hvis de er fornøyd med det de ser i speilet, sier 53-åringen.


Michelle Pfeiffer er etter en årrekke i filmindustrien fortsatt et av Hollywoods heteste navn med en rekke storfilmer på trappene.

Snart blir hun å se side om side med Johnny Depp og Helena Bonham Carter i stjerneregissøren Tim Burtons nye film «Dark Shadows». I tillegg har hun nylig spilt inn filmen «New Year's Eve» med Sarah Jessica Parker, Jessica Biel og Ashton Kutcher.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjenner du henne igjen?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer