Samantha Skogrand:

- Helt fantastisk og veldig slitsomt

Samantha Skogrand letter på sløret om småbarnstilværelsen.

FIKK EN DATTER: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen ble foreldre til en datter i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FIKK EN DATTER: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen ble foreldre til en datter i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

17. juli kunne programleder Samantha Skogrand (32) og tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen (36) dele en skikkelig gladnyhet: de hadde blitt tobarnsforeldre.

I et innlegg på Instagram røpet Skogrand at datteren Elsa kom til verden torsdag 15. juli.

«15.07 kom vår elskede lille Elsa til verden og gjorde familien komplett. Takk til fantastiske jordmødre og sykepleiere ved fødeavdelingen og ABC-klinikken på Ullevål. Deres kunnskap og enorme omsorg betyr alt! @heglesvendsen og jeg er evig takknemlige for opplevelsen og for vår lille datter», skrev hun.

- I sjokktilstand

Forrige helg ankom den ferske tobarnsmoren Niklas Silseth Baarli (32) og Benjamin Baarli Silseths (30) bryllup alene.

Overfor Se og Hør kunne hun fortelle at hun hadde fått barnefri, og at dette var den første festen hun var på siden januar 2020.

Men selv om fester av og til må vike for familielivet, er imidlertid Skogrand svært glad for familieforøkelsen.

- Det har vært helt fantastisk og veldig slitsomt samtidig. Hun har hatt litt startproblemer og litt vondt i magen, men altså, vi har vært så heldige, skrøt 32-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer