Samantha Skogrand:

- Helt fantastisk og veldig slitsomt

Samantha Skogrand letter på sløret om småbarnstilværelsen.

FIKK EN DATTER: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen ble foreldre til en datter i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FIKK EN DATTER: Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen ble foreldre til en datter i sommer. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

17. juli kunne programleder Samantha Skogrand (32) og tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen (36) dele en skikkelig gladnyhet: de hadde blitt tobarnsforeldre.

I et innlegg på Instagram røpet Skogrand at datteren Elsa kom til verden torsdag 15. juli.

«15.07 kom vår elskede lille Elsa til verden og gjorde familien komplett. Takk til fantastiske jordmødre og sykepleiere ved fødeavdelingen og ABC-klinikken på Ullevål. Deres kunnskap og enorme omsorg betyr alt! @heglesvendsen og jeg er evig takknemlige for opplevelsen og for vår lille datter», skrev hun.

- I sjokktilstand

Forrige helg ankom den ferske tobarnsmoren Niklas Silseth Baarli (32) og Benjamin Baarli Silseths (30) bryllup alene.

Overfor Se og Hør kunne hun fortelle at hun hadde fått barnefri, og at dette var den første festen hun var på siden januar 2020.

Men selv om fester av og til må vike for familielivet, er imidlertid Skogrand svært glad for familieforøkelsen.

- Det har vært helt fantastisk og veldig slitsomt samtidig. Hun har hatt litt startproblemer og litt vondt i magen, men altså, vi har vært så heldige, skrøt 32-åringen.

DRITSKUMMELT: Cecilie Kåss Furuseth avsørte 30. desember i fjor at hun hadde blitt mor til en liten gutt. Her er hun på «P3morgen» og snakket om fødselen. Video: NRK Vis mer

Hun la til at datteren ellers er kjempesnill og sover bra om nettene, og rett og slett er en veldig enkel baby.

- Vi er jo helt i sjokktilstand! Det går veldig fint og det er veldig, veldig koselig å ha fått en lillesøster.

Radarpar

- Men stemmer det når folk sier en er én og to er ti?

- Hundre prosent. Altså, noen sa til meg: «ikke hør på det, det stemmer ikke», men det stemmer. Hundre prosent. Vi har hendene fulle, lo Skogrand.

Hun og forloveden har fra før av sønnen Magnus (2) sammen. Programlederen fortalte at også Svendsen trives godt som tobarnsfar.

- Emil koser seg veldig. De har blitt et lite radarpar de to.

Nå er det mammapermisjon som gjelder for Skogrand, og det gleder hun seg veldig over. Samtidig kan hun avsløre én ting:

- Nå skal jeg bare kose meg og prøve finne ut av tobarnslivet. Også må jeg prøve å nyte litt, for det her den blir siste. Det kan jeg bare si her og nå.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Utsatt bryllup tre ganger

Skogrand og Svendsen forlovet seg i 2016, og da førstnevnte gjestet «God morgen Norge» sammen med podkastmakker Jamina Blipp (33), fortalte hun at bryllupsplanleggingen ikke hadde gått helt som paret hadde sett for seg.

- Vi har utsatt bryllupet tre ganger nå, og har vært forlovet i snart fem år. Det har vært ulike årsaker til det; timing, OL og litt sånn. I fjor skulle vi endelig få det til, men da kom pandemien. Og det er det jo mange som har opplevd. Emil og jeg er glad i en god fest, og vil ikke ha noen begrensninger i form av corona eller småbarn, fortalte hun.

Og dermed er bryllupet blitt utsatt i minst et par år til forklarte den da gravide 31-åringen lattermildt til programleder Desta.

Men bryllup, det blir det.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

LES OGSÅ: Avslører ny kjæreste etter den brutte forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer