FULL FART: Petter Stordalen og forloveden Gunhild Melhus er i full gang med å planlegge bryllupet neste sommer.  Foto: Stella Pictures
FULL FART: Petter Stordalen og forloveden Gunhild Melhus er i full gang med å planlegge bryllupet neste sommer. Foto: Stella PicturesVis mer

- Helt fantastisk å være Petters kjæreste

Men Gunhild Melhus nekter for at hun blir en finansfrue.

SEHER.NO: I sitt første intervju sammen på TV, avslørte Petter Stordalen (46) og forloveden Gunhild Melhus (30) til "Senkveld" hvordan de først møttes.

- Det er faktisk litt morsomt. Vi møttes på en privatfest på Quartfestivalen, og jeg ble fryktelig fascinert. For Petter var den første mannen jeg hadde møtt som hadde dypere utrigning enn meg. Han hadde utrigning ned til navlen, sier en lattermild Gunhild Melhus i TV 2-programmet.

Siden den gang har de to utviklet sterke følelser for hverandre, noe de heller ikke la skjul på hos Thomas og Harald.

- Det er helt fantastisk å være kjæreste med Petter, sier Melhus.  

Neste sommer gifter de to seg, etter at hotellkongen fridde med slalåmski på under nyttårsfeiring i Aspen i USA, men når bryllupet er overstått er det ikke Gunhilds ønske å bli kalt finansfrue.

- Vi er jo sammen fordi vi er likeverdige. Akkurat det med finansfrue er veldig intetsigende. Det sier ingenting om meg, og det er ingen som bare er finansfrue, sier hun.

Bryllupsplanene er godt i gang, men akkurat på det området virker det ikke som paret er likeverdige i planleggingen.

- Fest for meg det skal man ta på alvor. Bryllup er intet unntak. Dette skal bli litt i Telemarks-ånd: Tre dager til ende, og en ordentlig fest. Og selvsagt skal det være litt overraskende både for gjestene og for Gunhild, sier Petter Stordalen.

- Hvis jeg får velge kjole selv så blir jeg overrasket, sier Gunhild om sin kjæreste, som hvert år arrangerer legendariske fester på 16. mai.

Hvor mange gjester det blir på den store dagen, er imidlertid ikke bestemt ennå.

- Vi vet ikke hvor mange det blir, men jeg skal jo lage en kjempefest, sier Stordalen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tiptelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det kommer til å bli helt sinnssykt