- Helt fantastisk å være gift!

«Skal vi danse»-Egor og kjæresten Benedichte ga hverandre sitt «ja» i strålende solskinn.

<strong>LYKKELIGE:</strong> Benedichte Bjerke og Egor Filipenko strålte om kapp med sola da de viste seg på trappa utenfor Rælingen kirke lørdag. Flere «Skal vi danse»-kjendiser var til stede under vielsen. Foto: Kjersti Ofstad, Se og Hør
LYKKELIGE: Benedichte Bjerke og Egor Filipenko strålte om kapp med sola da de viste seg på trappa utenfor Rælingen kirke lørdag. Flere «Skal vi danse»-kjendiser var til stede under vielsen. Foto: Kjersti Ofstad, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO,OSLO/RÆLINGEN: Dansestjernen Egor Filipenko (24), kjent fra TV2-suksessen «Skal vi danse», giftet seg lørdag med kjæresten Benedichte Bjerke (24).

Vielsen fant sted i Rælingen kirke, på en strålende solskinnsdag. 

- Det føles helt fantastisk å være gift! Vielsen gikk veldig bra. Selv om Theo lagde litt bråk, så var han kjempeflink og blandet seg ikke, sier bruden Benedichte til Se og Hør etter seremonien.
 
Hun og Egor, som allerede har sønnen Theo (2) sammen, gav hverandre sitt «ja» foran flere kjente gjester.

«X-Factor»-stjernen Atle Pettersen (23), designer og tidligere kulekjører Kari Traa (39), samt «Skal vi danse»-dommer Karianne Stensen Gulliksen var blant gjestene. Både Pettersen og Traahar tidligere deltatt i dansekonkurransen.

Artist Hanne Sørvaag (33), som vant «Skal vi danse» i fjor sammen med Egor, fremførte sangen «My heart is yours» under vielsen.

De to dansepartnerne har flere ganger tidligere måttet avvise romanserykter, og har understreket at Sørvaag er blitt en god venninne av paret - noe hennes tilstedeværelse i kirken bekrefter.

I våres avslørte brudgommen at paret hadde et bryllupsbudsjett på over 350.000 kroner, så alt tyder på at gjestene har en storslått bryllupsfest foran seg utover kvelden...

LES OGSÅ: Danse-Egor slo knock-out på Stordalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer