TRIVES SOM SINGEL: Sophie Elise Isachsen har for tiden ingen kjæreste - og trives godt med det. Her er hun fotografert under VG-lista i sommer.  Foto: Andreas Fadum
TRIVES SOM SINGEL: Sophie Elise Isachsen har for tiden ingen kjæreste - og trives godt med det. Her er hun fotografert under VG-lista i sommer. Foto: Andreas FadumVis mer

- Helt fantastisk å være alene

Sophie Elise Isachsen har funnet lykken alene.

SEOGHØR.NO: Den populære bloggeren Sophie Elise Isachsen (21) har skrevet om både intens forelskelse og vond kjærlighetssorg på sin blogg.

Tidligere i år ble det slutt med den svenske bloggeren Robin Johansson (22) og i sommer ble hun koblet til komikeren Henrik Thodesen (36). Like etter vekket hun oppsikt da hun avslørte at hun har vært forelsket både i jenter og gutter.

I et nytt innlegg på sin populære blogg skriver Sophie Elise at hun har fått mer enn nok av kjæreste-spørsmål i intervjuer.

Nå nyter hun tiden alene og kan fokusere på seg selv.

- Det er som om det å være singel skal representere å ha et tomrom i livet sitt, og akkurat når man har kjærlighetssorg kan det føles sånn. Men det er helt fantastisk å være alene også - det er et like fullverdig liv! skriver hun.

LEI KJÆRESTESPØRSMÅL: Bloggeren skriver at hun er kjempelei av spørsmål om hun har kjæreste, og understreker at hun ikke er på leting. Her på «Bridget Jones»-premieren i september.
LEI KJÆRESTESPØRSMÅL: Bloggeren skriver at hun er kjempelei av spørsmål om hun har kjæreste, og understreker at hun ikke er på leting. Her på «Bridget Jones»-premieren i september. Vis mer

Forelsket i gutter og jenter

Sophie Elise understreker at hun ikke har noen «i kikkerten» om dagen.

- Det kan fort hende at jeg blir sammen med noen om en stund, men da vet jeg at det er fordi jeg virkelig vil ha det mennesket og ikke fordi jeg vil ha en kjæreste. Det er en så stor forskjell.

EKSEN: Den svenske bloggeren Robin Johansson var Sophie Elises kjæreste fra sommeren 2014 til desember 2015. Senere skrev hun på bloggen at hun «stolte på feil person».  Foto: Aller Media NO
EKSEN: Den svenske bloggeren Robin Johansson var Sophie Elises kjæreste fra sommeren 2014 til desember 2015. Senere skrev hun på bloggen at hun «stolte på feil person». Foto: Aller Media NO Vis mer

Tidligere i år avslørte 21-åringen at hun forelsker seg både i gutter og jenter, noe hun utdypet overfor Seoghør.no.

- Det er ikke noe hemmelig. Jeg har alltid vært sånn. Jeg var i Harstad for noen dager siden og da spurte jeg mine gamle venner om de ble overrasket, men de sa alle at de alltid hadde visst det, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Sophie Elise avslører angstanfall

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.