PINLIG: Khloe Kardashian turte ikke gjøre noe annet enn å holde pusten da hun forsto hva som foregikk. Foto: NTB Scanpix
PINLIG: Khloe Kardashian turte ikke gjøre noe annet enn å holde pusten da hun forsto hva som foregikk. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Helt ærlig, så var det ganske vilt

En uskyldig lek endte opp med at Khloe Kardashian tok foreldrene på fersken under akten.

SEOGHØR.NO: Khloe Kardashian (31) kommer fra en stor familie. Og sammen med sine tre ekte søsken Kim, Kourtney og Rob, halvsøstrene Kendall og Kylie, samt fire stesøsken fant de på mye moro i oppveksten.

Gjemsel var selvfølgelig en populær lek blant barna, og i en diger villa som realitybarna vokste opp i, krydde det av perfekte skjulesteder.

Men en gang gjemte Khloe seg så godt at hun ble vitne til noe hun gjerne skulle ha visket bort fra minnet.

Fra det «perfekte» gjemmestedet opplevde hun nemlig at moren Kris Jenner (60) og stefaren Bruce Jenner (66), (som i dag er Caitlynn Jenner), hadde sex på nært hold.

EKSER: I over 20 år var Kris Jenner gift med Bruce Jenner, som i dag lever som Caitlynn. Foto: wenn.com
EKSER: I over 20 år var Kris Jenner gift med Bruce Jenner, som i dag lever som Caitlynn. Foto: wenn.com Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Jeg gjemte meg under mamma og Bruces seng, men sovnet fordi ingen klarte å finne meg. Deretter våknet jeg av at sengen ristet, men jeg var for redd til å krype ut, så jeg måtte ligge der helt til de var ferdige.

- Jeg visste hva som foregikk for jeg hørte stønningen. Helt ærlig, så var det ganske vilt, fortalte hun onsdag på sitt nye TV-program «Kocktails With Khloe», ifølge UsWeekly.com.

I dag fleiper Khloe, som nyllig oppfordret alle menn til å være mer høylytte under akten, stadig vekk til moren om at hendelsen har skadet henne for livet.

- Mamma har fremdeles dårlig samvittighet for episoden. Vi snakker ofte om det, og da sier jeg til henne: «Det er derfor jeg har blitt som jeg har blitt».

FAMILIEKJÆR: Her er Khloe sammen med moren og alle søstrene sine (f.v) Kendall, Kim, Kris, Kylie og Kourtney. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEKJÆR: Her er Khloe sammen med moren og alle søstrene sine (f.v) Kendall, Kim, Kris, Kylie og Kourtney. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kris Jenner tilbyr Kanye profesjonell hjelp