Megan Fox:

Helt ærlig om mamma-rollen

Skuespilleren er spøkefull hva gjelder livet som trebarnsmor.

ÅPEN: Megan Fox er kjent for å holde barna borte fra rampelyset. Nå deler hun derimot åpenhjertig fra mammatilværelsen. Foto: Carlos Tischler / REX / NTB
ÅPEN: Megan Fox er kjent for å holde barna borte fra rampelyset. Nå deler hun derimot åpenhjertig fra mammatilværelsen. Foto: Carlos Tischler / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Megan Fox (34) har vært en snakkis i en årrekke, mye på grunn av hennes mange roller i populære filmer.

I løpet av det siste året har imidlertid privatlivet hennes fått størst oppmerksomhet, da hun i fjor vår tok ut skilsmisse fra Brian Austin Green (47) etter ti års ekteskap, og 16 år som kjærester.

Kort tid etter begynte hun å date musikeren Richard Colson Baker (31), best kjent under navnet Machine Gun Kelly - noe som skapte oppstandelse i mediene og blant fansen.

Selv har Fox holdt detaljene om privatlivet tett til brystet, men nå tar hun bladet fra munnen. Det er imidlertid ikke kjærlighetslivet som står i fokus, men mammatilværelsen.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

- Krangler hele tiden

Denne uken gjester Fox «The Kelly Clarkson Show», ledet av Kelly Clarkson (39) selv. Det er der den amerikanske skuespilleren snakker ærlig om livet som mamma til tre gutter, ifølge People.

I 2012 ble hun mamma til Noah Shannon (8), og bare halvannet år senere ble Bodhi Ransom (7) født. Høsten 2016 kom tredjemann til verden, Journey River (4) - og alle deler hun med eksmannen.

Til Clarkson forklarer Fox at hverdagen med tre gutter er langt fra fredfull.

- De elsker hverandre. De er bestevenner, men de krangler hele tiden, fordi de har så mye energi og de er så ute av kontroll at det bare blir nærkamp. Barna mine kan finne på å dra ut en neve med hår og si «Jeg har håret ditt, Noah!», sier hun i programmet, ifølge People.

34-åringen beskriver videre hverdagen som en evig boksekamp, der gafler gjerne blir sett på som et mulig våpen.

- Vi må nesten leve i en polstret celle hvis alle skal være trygge, spøker hun.

Vis mer

Forlovelsesrykter

Selv om hverdagen preges av de tre aktive barna, bærer den også trolig preg av forelskelse. Fox har som nevnt datet den amerikanske musikeren Machine Gun Kelly siden skilsmissen i fjor, og paret er tilsynelatende uatskillelige.

Allerede i januar begynte forlovelsesryktene å spre seg, etter at Fox ble observert med en gigantisk diamant på ringfingeren.

RYKTEFLOM: Da Megan Fox ble avbildet med en massiv diamant på hånden, begynte forlovelsesryktene raskt å svirre. Foto: Ulices Ramales/ BACKGRID/ NTB
RYKTEFLOM: Da Megan Fox ble avbildet med en massiv diamant på hånden, begynte forlovelsesryktene raskt å svirre. Foto: Ulices Ramales/ BACKGRID/ NTB Vis mer

Kort tid senere gikk imidlertid en kilde nær paret ut og avkreftet ryktene. Vedkommende slukket imidlertid ikke mistankene om at paret ser en fremtid sammen.

- De er seriøse og planlegger å tilbringe fremtiden sammen. Det vil komme en forlovelse på et tidspunkt, men de er ikke forlovet nå, hevdet kilden overfor People den gang.

- Han var utro

Som nevnt tok det ikke lang tid fra skilsmissen mellom Austin Green og Fox ble offentliggjort, til hun ble observert med sin nye flamme.

Situasjonen skal ha gjort ting vanskelig mellom det tidligere ekteparet, og førstnevnte skal ha slitt med bitterhet etter at forholdet mellom Fox og Baker ble kjent.

FILMFORELDRE: For mange ville det vært kult å være vitne til filminnspillinger, men for barna til Kristofer og Gry Molvær Hivju er det ikke alltid moro å være på sett. Video: NRK. Vis mer

Det skal imidlertid ikke ha vært snakk om noe utroskap i den delen av leiren - men annerledes skal det ha vært for Baker, ifølge hans egen ekskjæreste.

Kort tid etter bruddet med Austin Green, figurerte nemlig Fox i musikkvideoen til Machine Gun Kellys låt «Bloody Valentine». Midt oppe i alt dette skal Bakers daværende kjæreste, fitnessmodellen og TikTok-stjernen Sommer Ray (24), ha fattet mistanke om at noe var på gang mellom rapperen og Fox.

FORELSKET: Megan Fox og Richard Colson Baker fant angivelig tonen før de begge var single. Foto: Alex Menendez/ Getty Images/ AFP/ NTB
FORELSKET: Megan Fox og Richard Colson Baker fant angivelig tonen før de begge var single. Foto: Alex Menendez/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer

Ifølge Ray skal hun og Baker ha vært sammen i tre måneder, før de gikk hver til sitt i slutten av april i fjor. I Youtuberen Logan Pauls (26) podkast «Impaulsive», gjengitt av People, hevdet Ray at Baker og Fox ble en greie mens de fremdeles var et par.

- Jeg føler meg ikke slem som forteller det, fordi han var utro mot meg med Megan Fox, hvis du ser på tidspunktet for når det skjedde, hevdet hun i podkasten.

LES OGSÅ: Derfor bor hun ikke med kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer