KOMBINERER: AnnaLynne McCord liker å kombinere trening og moro. Derfor tar hun situps mens hun koser seg ved bassengkanten.
KOMBINERER: AnnaLynne McCord liker å kombinere trening og moro. Derfor tar hun situps mens hun koser seg ved bassengkanten.Vis mer

- Helsen kommer alltid først

Også når man er på ferie...

SEHER.NO: «90210»-stjernen AnnaLynne McCord (22) er godt kjent for sine talenter som skuespiller, men hun er kanskje mest kjent for sitt flotte utseende

 - Siden arbeidet mitt er utrolig uforutsigbart, så har jeg sjelden tid til å trene, eller å gjøre noe moro. Så derfor liker jeg å prøve å gjøre litt av begge deler når jeg først får tid. Jeg elsker å være utendørs, spille tennis, eller å løpe på stranden. Jeg pleier også å bruke magedans som trening, avslører McCord til Shape.

Og nettopp å blande moro og trening, gjorde hun da hun nylig var på ferie med sin søster Angel i Miami. Hun tok nemlig situps, samtidig som de koste seg ved bassenget.

McCord er høy, slank og utrolig veltrent - men ikke fordi hun sulter seg, forteller hun til Shape.

- Jeg er veldig disiplinert når det kommer til dietten min. Jeg spiser aldri usunt. Men det betyr ikke at jeg sulter meg. Jeg spiser mye, men jeg spiser alltid sunt. Selv om jeg har dårlig tid noen ganger, så betyr ikke det at jeg tyr til «fast food». Helsen må alltid komme først, sier hun.

Søstrene var ikke i Miami bare for å feriere, men også for å være modeller for klesmerket «Alice + Olivia».

AnnaLynne, som for tiden dater «Twilight»-kjekkasen Kellan Lutz, var uansett slående vakker i en sjokkrosa bikini.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tynn, tynnere og tynnest på fest