EN SKYGGE AV SEG SELV: Michael Douglas var i høst kraftig redusert etter flere uker med tøff cellegiftbehandling mot strupekreften. Men nå ser skuespilleren bedre ut enn på lenge. Foto: All Over Press
EN SKYGGE AV SEG SELV: Michael Douglas var i høst kraftig redusert etter flere uker med tøff cellegiftbehandling mot strupekreften. Men nå ser skuespilleren bedre ut enn på lenge. Foto: All Over Press Vis mer

- Helsen hans fortsetter å bedre seg

Friskmeldte Michael Douglas ser yngre ut enn på lenge.

SEHER.NO: Etter et halvt års kreftkamp, kom i januar den gledelige nyheten om at filmstjernen Michael Douglas' (66) kreftsvulst er borte, og at han nå kan se frem til langt lysere tider.

Skuespilleren - kjent fra filmer som «Wall Street» og «Farlig Begjær» - var for kun måneder siden svært svekket av cellegiftbehandlingen han fikk mot sykdommen.

Under kampen mot kreften raste stjernen ned nesten 20 kilo i vekt, men nå er han snart tilbake til sitt gamle jeg. Det bekrefter stjernens talsperson ifølge Radar Online.

- Han har det bedre, og helsen hans fortsetter å bedre seg. Jeg kan se forskjellen, sier Alan Burry til nettstedet.


Det var i august i fjor at Douglas fikk diagnosen strupekreft, og raste ned i vekt fra 80 til 63 kilo. Kun måneder etter kan det nå se ut som om stjernen har fått tilbake sin gamle fysikk. Men selv om Douglas er på bedringens vei, kommer han ikke til å begynne å jobbe igjen med det første.

- Det kommer til å ta tid, så han jobber ikke nå og kommer ikke til å begynne å spille inn filmer før til høsten, sier Burry.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Trosser smertene for å dra i fengsel