Liam Payne:

Helomvending etter dette

Fansen jublet etter å ha sett sangstjernens lange lokker, nå overrasker han følgerne sine på nytt.

OVERRASKET: Liam Payne overrasket fansen da han dukket opp på prisutdeling med en helt ny sveis. Nå har han oppdatert frisyren enda en gang. Foto: EE / BAFTA / Shutterstock Editorial / NTB
OVERRASKET: Liam Payne overrasket fansen da han dukket opp på prisutdeling med en helt ny sveis. Nå har han oppdatert frisyren enda en gang. Foto: EE / BAFTA / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Det er flere kjendiser som har gjort noen endringer med eget utseendet underveis i pandemien, trolig ut av kjedsomhet eller mangel på åpne frisørsalonger.

«Corona-sveis» har derfor blitt et veletablert begrep som mange kjendiser kan kjenne seg igjen i - og sangeren Liam Payne (27) er ikke et unntak.

Pandemien har gjort kjendisene mer vågale når det kommer til utseendet sitt. De aller fleste av oss sitter for det meste hjemme, noe som har ført til at kjendisene har tatt saken i egne hender, og gjort alt fra å barbere av seg håret til å farge det i spenstige farger.

P3 GULL: Programleder Martin Lepperød ofret håret sitt under årets P3 gull. Vis mer

Det tidligere One Direction-medlemmet hoppet også på trenden, og ga fansen litt av en overraskelse da han dukket opp med en totalt ny sveis forrige helg.

Nå snur han igjen.

- Aldri klipp deg

I likhet med stor deler av verden har også England vært preget av lockdown under pandemien, noe som har ført til at frisørsalonger har måttet holde dørene stengt.

Flere har derfor latt håret vokse vilt i vente på at tiltakene letter. Det er likevel usikkert om restriksjonene var grunnen til sangfuglens lange hår, eller om forandringen har vært et bevisst valg.

NY: Liam Payne overrasket fansen da han dukket opp på prisutdelingen med en helt ny sveis. Foto: EE / BAFTA / Shutterstock Editorial / NTB
NY: Liam Payne overrasket fansen da han dukket opp på prisutdelingen med en helt ny sveis. Foto: EE / BAFTA / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer

Det skal imidlertid nevnes at denne uken åpnet butikker, frisører og uteservinger opp igjen i England, etter å ha holdt stengt siden 6. januar.

I forbindelse med sin opptreden på «British Academy Film Awards», viste sangeren frem sin nye sveis. Det melder blant annet Cosmopolitan.

VISER HUD: Artist Liam Payne og modell Stella Maxwell kaster klærne i ny video for Hugo Bodywear. Video: Instagram/@hugo_official Vis mer

«Strip That Down»-sangerens signaturlook har tidligere vært en kortklipt frisyre med minimalt skjegg. Derfor fikk flere trolig bakoversveis da de fikk se at 27-åringen hadde spart ut manken og latt skjeggveksten gro.

Selv om et manglende frisørbesøk kan ha vært grunnen til det nesten skulderlange håret, er det ikke noe tvil om at fansen digget den nye forandringen.

«Underskriftskampanje for at du aldri skal klippe deg. Skriv «jeg» under», skriver en opprømt Twitter-bruker, og refererer til at flere skal slenge seg på.

«Hei Liam, aldri klipp deg, vær så snill», skriver en annen.

«Liam Payne er ikke lenger den lille gutten fra One Direction, jeg kommer ikke over hvor annerledes han ser ut nå», skriver enda en Twitter-konto.

GRÅTER: Dennis Poppe, kjæresten til Kristin Gjelsvik, klippet håret, og responsen ble ikke helt som forventet. Vis mer

Frisørbesøk

Torsdag kunne Payne derimot avsløre at det skulderlange håret ikke var kommet for å bli. Til fansens store skuffelse, delte sangeren et bilde på sin Instagram-story med en nyklipt frisyre på hodet.

Paynes følgere var ikke redde for å fortelle hva de syntes om helomvendingen, og tok til kommentarfeltet på sangerens nyeste bilde for å kommentere sveisen.

KORTVARIG: Det lange håret skulle vise seg å være en kortvarig forandring etter at sangeren delte dette torsdag. Foto: Instagram/@liampayne
KORTVARIG: Det lange håret skulle vise seg å være en kortvarig forandring etter at sangeren delte dette torsdag. Foto: Instagram/@liampayne Vis mer

«HAR DU KLIPT DEG LIAM??» skriver en forvirret Instagram-bruker.

«HÅRET LIAM, VI VIL HA HÅRET», skriver en annen opprørt fan.

Selv om fansen savner det lange håret kan det virke som at den britiske artisten aller helst beholder sin kortklipte frisyre.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Forlovet

I fjor høst ble det kjent at sangstjernen hadde funnet kjærligheten med den 21 år gamle modellen, Maya Henry.

Kort tid etter kunne de også glede fansen med at de var forlovet. Payne, som har et barn sammen med sangeren Cheryl Cole (37), kunne røpe hvor lykkelige de er overfor «Good Morning America».

- Vi er bare så lykkelige. Den siste uken har jeg hatt bursdag, sønnen min har begynt på skolen, så det føles ut som at det er mange hendelser som skjer for første gang, noe som er topp, fortalte Payne den gang.

LYSLUGG: Donald Trump har ikke kuttet ned på selvbruningen, men sveisen har fått et nytt uttrykk. Flere mener nemlig at presidenten har bleket, eller latt være å farge, lokkene sine. Reporter: Celina Morken Vis mer

LES OGSÅ: Støtter eksens plan om barn via spermdonor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer