Liam Payne:

Helomvending etter dette

Fansen jublet etter å ha sett sangstjernens lange lokker, nå overrasker han følgerne sine på nytt.

OVERRASKET: Liam Payne overrasket fansen da han dukket opp på prisutdeling med en helt ny sveis. Nå har han oppdatert frisyren enda en gang. Foto: EE / BAFTA / Shutterstock Editorial / NTB
OVERRASKET: Liam Payne overrasket fansen da han dukket opp på prisutdeling med en helt ny sveis. Nå har han oppdatert frisyren enda en gang. Foto: EE / BAFTA / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Det er flere kjendiser som har gjort noen endringer med eget utseendet underveis i pandemien, trolig ut av kjedsomhet eller mangel på åpne frisørsalonger.

«Corona-sveis» har derfor blitt et veletablert begrep som mange kjendiser kan kjenne seg igjen i - og sangeren Liam Payne (27) er ikke et unntak.

Pandemien har gjort kjendisene mer vågale når det kommer til utseendet sitt. De aller fleste av oss sitter for det meste hjemme, noe som har ført til at kjendisene har tatt saken i egne hender, og gjort alt fra å barbere av seg håret til å farge det i spenstige farger.

Det tidligere One Direction-medlemmet hoppet også på trenden, og ga fansen litt av en overraskelse da han dukket opp med en totalt ny sveis forrige helg.

Nå snur han igjen.

- Aldri klipp deg

I likhet med stor deler av verden har også England vært preget av lockdown under pandemien, noe som har ført til at frisørsalonger har måttet holde dørene stengt.

Flere har derfor latt håret vokse vilt i vente på at tiltakene letter. Det er likevel usikkert om restriksjonene var grunnen til sangfuglens lange hår, eller om forandringen har vært et bevisst valg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer