Kim Kardashian og Kanye West:

Helomvending etter bruddryktene

Det kan se ut til at Kim Kardashian og Kanye West forsøker å redde ekteskapet etter de turbulente månedene.

KVALITETSTID: I langt tid har det florert rykter om at Kim Kardashian og Kanye Wests ekteskap er i ferd med å gå i grus. Nå ser det imidlertid ut til at paret prøver å motbevise ryktene. Foto: New Media Images/Splash News/NTB
KVALITETSTID: I langt tid har det florert rykter om at Kim Kardashian og Kanye Wests ekteskap er i ferd med å gå i grus. Nå ser det imidlertid ut til at paret prøver å motbevise ryktene. Foto: New Media Images/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

I lengre tid har det florert rykter om at en skilsmisse ligger i kortene for stjerneparet Kim Kardashian (39) og Kanye West (43). Sist i forrige uke hevdet en kilde at 39-åringen hadde fått nok av ektemannen.

- Kim har planlagt hele skilsmissen, men hun venter på at han skal komme gjennom sin siste episode, forklarte en kilde til Page Six.

Kilden hevdet videre at årsaken til at Kim ønsker å skille seg, bunner i Kanyes syn på abort samt hans bipolare lidelse.

Men nå kan det imidlertid se ut til at Kim har tatt en helomvending hva gjelder tankene om skilsmisse, i alle fall hvis man går ut fra de nye bildene paret har delt de siste dagene.

REAGERER: Kim Kardashian prøver å jobbe hjemmefra, men det er ikke så enkelt når datteren North West også er til stede. Vis mer

Romantisk middag

Det kan nemlig se ut til at ekteparet prøver å redde ekteskapet sitt i form av romantiske dater.

Nylig delte nemlig Kanye et bilde på Twitter som antydet at han og Kim var på en middagsdate som fant sted på det som ser ut som en parkeringsplass utenfor et enormt telt.

Bildet viser et bord med to stoler som er lyst opp av frontlyktene til en bil. Gjennom en liten åpning i teltet kan man også se et blått interiør med det som ser ut som et piano. Dermed kan det kanskje tenkes at rapperen fremførte en låt for kona etter måltidet.

«Middag for to», skrev rapperen til bildet, etterfulgt av en emoji formet som en due.

Det tok ikke lang tid før Kim delte ektemannens Twitter-innlegg på sin Twitter-profil. Til innlegget la hun til to emojier formet som duer.

I helgen var paret også på en date som ble dokumentert i sosiale medier. På et bilde delt på realitystjernens Instagram-story, så man parets føtter, en drink og en veske.

Ifølge Entertainment Tonight var Kim og Kanye gjester i et bryllup.

«Date night», skrev Kim til bildet på Instagram-story.

Ifølge kilder til kjendisnettstedet prøver ekteparet å støtte hverandre og jobbe med forholdet.

- Paret tar seg fortsatt tid til hverandre når de kan, men de er ikke fremmed for å tilbringe perioder hver for seg, fordi de begge er så opptatt. Forholdet går opp og ned, men Kim og Kanye har en kjærlighet til hverandre som andre ikke alltid får se, fortsatte kilden.

Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer

Photoshoot med ektemannen

Det er imidlertid ikke bare de romantiske kveldene som kan tyde på at paret forsøker å jobbe med ekteskapet. De har også tilbrakt kvalitetstid i form av en photoshoot.

Nylig delte nemlig Kim flere bilder fra en photoshoot, og bildene er tatt av ingen ringere enn ektemannen. Ifølge Entertainment Tonight har rapperen fotografert kona for magasinet AnOther.

Samme dag delte realitystjernen også flere bilder av familien sin. På bildene kunne man se parets fire barn, North (7), Chicago (2), Psalm (1) og Saint (4). På det siste bildet var også ektemannen å se sammen med barna.

Til bildet skriver Kim: «Hvordan ble jeg så heldig?!?!?!»

Innlegget har i skrivende stund fått godt over 3,5 millioner likerklikk, og kommentarene strømmer inn til familien på fem.

Se dette innlegget på Instagram

How did I get so lucky?!?!?!

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

«Jeg mener … de er så vakre!! Hvert eneste barn», kommenterer søsteren Khloé Kardashian (36) etterfulgt av tre emojier med hjerter i øynene.

«Hvordan har de blitt så store? Føles ut som at jeg har gått glipp av de siste fem årene», kommenterer en annen følger.

«Får barn lov til å være så dyrebare?» følger en annen opp med.

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

Flere utbrudd

Som nevnt har det de siste månedene florert rykter om at forholdet til Kim og Kanye er turbulent. Det hele startet etter at Kanye brøt sammen under et valgkampmøte i delstaten South Carolina. Der avslørte 43-åringen at han og Kim hadde overveiet abort, da hun var gravid med datteren North.

«Jeg drepte nesten datteren min», sa Kanye fra scenen.

Kort tid senere gikk han amok på Twitter. Der kalte han blant annet svigermoren, Kris Jenner (64), for «Kris Jong-un», med en tydelig referanse til Nord-Koreas øverste leder Kim Jong-un (36). I tillegg skrev Kanye at han ønsket seg skilsmisse fra Kim.

Se dette innlegget på Instagram

Happy Sunday

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kardashian har tidligere tatt bladet fra munnen og fortalt åpent om Wests utfordringer i sosiale medier.

«Som mange av dere vet, har Kanye bipolar lidelse. Alle som har dette eller har en kjær person i livet som har dette, vet hvor utrolig komplisert og smertefullt det er å forstå. Jeg har aldri snakket offentlig om hvordan dette har påvirket oss hjemme, fordi jeg er veldig beskyttende overfor barna våre og Kanyes rett til privatliv når det gjelder helsen hans», åpnet hun uttalelsen med.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

LES OGSÅ: Får så busta fyker: - Virkelig?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer