Helmax i Halland

Halland er en idyllisk kystregion i Sør-Sverige, et ekte badeparadis.

LANGSTRAKT: Fra Halmstad til Tylösand går en 13 kilometer lang tursti der du kan stoppe opp og bade hvor som helst. Foto: Erik Valebrokk
LANGSTRAKT: Fra Halmstad til Tylösand går en 13 kilometer lang tursti der du kan stoppe opp og bade hvor som helst. Foto: Erik Valebrokk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rett sør for Göteborg ligger Halland – Sveriges svar på Sørlandet. En smule «utaskjærs» i forhold til de stedene norske feriegjester pleier å ferdes, men en perle flere bør få med seg. Halland er nemlig et badeparadis som skulle fenge både store og små sommerferierende nordmenn på jakt etter nye opplevelser. Og – la oss innrømme det – lavere priser. Det er helt OK å være norsk i Sverige også.

Se og Hør var på et kort besøk og fikk oppleve et variert og spennende landskap som avgjort handlet om mer enn vann, men hvor man aldri var særlig langt unna det våte element.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer