- Hellstrøm snudde livet mitt på hodet

Hanne Mettes helomvending imponerte mesterkokken, da han banket på døren tre år etter deres første møte.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Trebarnsmoren Hanne Mette Roterud får søndag besøk av mesterkokken Eyvind Hellstrøm for andre gang i TV-programmet «Hellstrøm rydder opp - hjemme».

Da Hellstrøm kom på besøk for tre år siden avslørte trebarnsmoren at hun på grunn av trange matbudsjetter ofte serverte næringsfattig mat som spagetti med tomatsaus fra glass.

I søndagens sesongpremiere viser hun imidlertid en helt annen side av seg selv, når Hellstrøm på nytt kommer på besøk.

Startet egne kurs

Roterud sier at hun ble så inspirert av Hellstrøm, at hun har startet opp gratis matlagingskurs for å lære bort sunne matvaner til andre som sliter med de samme utfordringene som hun gjorde.

- Da Hellstrøm kom hit første gangen, var jeg litt redd ham. Men nå har jeg innsett at han er en fantastisk person.

- Etter at han var her ble livet mitt snudd på hodet. Jeg har fått mer energi og bedre helse. Du ville nesten ikke kjenne meg igjen fra den gangen, sier hun til Seoghør.no.

Hellstrøm legger ikke skjul på sin glede over Hanne Mettes fremgang. Han har blitt så imponert av hennes nye liv at han tidligere også har bedt henne om hjelp for å motivere en annen tidligere deltager i «Hellstrøm rydder opp - hjemme».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer