Hellstrøm skal sjefe med kjendisene

Når «Masterchef» starter opp igjen på TV3 er det kjendiser som blir pisket rundt av mesterkokken.

SUKSESS: Mesterkokken vant nylig gullruten for sin innsats på TV-skjermen. Foto: Stella Pictures
SUKSESS: Mesterkokken vant nylig gullruten for sin innsats på TV-skjermen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Denne uken har blant annet Bjørn Einar Romøren, Triana iglesias og Onkel P blitt dirigert rundt av Eyvind Hellstrøm (64) på et kjøkken i Danmark, der episodene til den nye sesongen av TV3-programmet «Masterchef» spilles inn. Det melder Dagbladet.

Programmet, som tidligere inneholdt amatørkokker som fikk vise frem sine matkunstner foran tre rutinerte kokker, lanseres nå i ny drakt og denne gangen i en ren kjendisversjon. Konseptet har vært en stor suksess i Danmark og TV3 har stor tro på at det også skal slå til i Norge.

- Vi har en god blanding med kjendiser, med spenn i både alder og bransje. Vi setter sammen ukene etter hvilke kjendiser vi mener kan passe godt sammen og skape gode TV-øyeblikk, sier programdirektør Åse Bendiksen i TV3 til Dagbladet.

Hellstrøm har de siste dagene blitt anklaget for å skremme unge fra å velge kokkeutdanningen, men er nå altså snart tilbake på skjermen i et nytt kokkeprogram. De to andre dommeren er Paul Gregory og Kjartan Skjelde. Hver dag ryker en av kjendisene ut av konkurransen og de to som har overlevd på torsdag er klare for semifinale.

Orginalformatet til Masterchef er laget av BBC og programmet lages i en eller annen form i 35 land.

LES OGSÅ:   - Jeg har kjæreste, jeg


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer