Eyvind Hellstrøms drama i bølgene i Barcelona:

Hellstrøm måtte dras på land etter drama i bølgene

- Det gikk særdeles dårlig, avslører «Truls à la Hellstrøm»-duoen.

GÅR UNDER: Her er klippet som TV 2 onsdag kveld viser i «Truls à la Hellstrøm». Ifølge duoen var hendelsen langt mer dramatisk enn det fremkommer på tv. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer
Publisert

Når en reisevant kokk lander i Barcelona tar det ikke lang tid før han sitter trygt plassert på en barkrakk med bobler i glasset og et velutviklet utvalg tapas innen rekkevidde.

I tilfellet Hellstrøm ble imidlertid akkurat dette besøket i den spanske verdensbyen til noe helt utenom det vanlige.

Toppkokken og TV-personligheten var nemlig ikke alene. Han hadde med seg komiker og læregutt Truls Svendsen, makkeren han det siste året har reist verden rundt med for å lage - og spise - god mat. Opplevelsene deres kan du se på TV 2 hver uke fram til jul i serien «Truls à la Hellstrøm».

I hver by de to besøker utfordres Truls på kjøkkenet, men også Hellstrøm må takle ulike overraskelser fra sitt utspekulerte reisefølge. I Tokyo måtte Hellstrøm for eksempel gjøre sitt beste som karaokedebutant, og i Mexico måtte han spille felesolo i et mariachiband.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer