Hellstrøm lager film

Eyvind Hellstrøm er i gang med å skrive manus.

SKRIVER MANUS: TV-aktuelle Eyvind Hellstrøm har begynt på enda et prosjekt. Denne gangen skriver han manus, men vil ikke røpe for mye om filmplanene..  Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
SKRIVER MANUS: TV-aktuelle Eyvind Hellstrøm har begynt på enda et prosjekt. Denne gangen skriver han manus, men vil ikke røpe for mye om filmplanene.. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag kveld er det premiere på Eyvind Hellstrøms (63) nye TV-program «Hellstrøms mesterkokk», der han skal kåre Norges fremste kokketalent. Hellstrøm brenner for mat og trives best på kjøkkenet, men når han ikke er travelt opptatt med TV-serier og boklanseringer liker han å reise og hente inspirasjon. Nå har også matentusiasten begynt på enda et nytt prosjekt.

- Akkurat nå skal jeg klemme i gang som manusforfatter, og det sier jeg bare for å legge press på meg selv. Når jeg tilbereder et flott måltid er det som iscenesettelse og jeg tenker i bilder. Slik blir vel en bra film til også, sier Hellstrøm til Seoghør.no.


63-åringen har hentet inspirasjon fra TV-fotografen Odd Sprakehaug som jobbet med en av kokkens TV-serier «Hellstrøm rydder opp».

- Han er en av de fremste kamerafolkene i Norge og har inspirert meg til å gå i gang og jeg gleder meg til den dagen jeg kan vise ham story'en.

Kokken er i startfasen og ønsker derfor ikke å røpe så mye, men forteller at det kulinariske vil ha en viktig rolle også i dette prosjektet.

- Jeg skal ikke røpe så mye ennå, men det kommer til å handle om ryggmargen i livet mitt, nemlig restauranten.


Men foreløpig er kokken dypt involvert i sitt TV-prosjekt med premiere på TV3 torsdag kveld. Her blir publikum kjent med fjorten talenfulle kokker som kjemper om å imponere Norges strengeste kokk. Vinneren får 250. 000 kroner og et studieopphold ved to av New Yorks gourmetrestauranter.

Allerede i første episode er det to deltagere som ikke lager mat til Hellstrøms standard og ryker dermed ut av programmet. TV-kokken er kjent for å være streng, men forteller at har sympati med deltagerne som ryker ut.

- Jeg føler med dem og synes det er trist at de ryker ut, men det er som på sportsarenaen, scorer du ikke mål må du gå av banen. Min store utfordring ble å skyve empatien til side og kun gå etter prestasjon. Det er kun en vinner, resten er ikke tapere, men dyktige kokketalenter som var barske nok til å melde seg på.  

Se «Hellstrøms mesterkokk» torsdager på TV3.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fallhøyden er stor og skuffelsene mange  
Se klipp fra «Hellstrøms mesterkokk» her!


[obj:media:10869]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer