Hellstrøm fikk tilbake lappen

Eyvind Hellstrøm kan endelig kjøre bil igjen etter å ha vært uten førerkort i seks måneder.

GAMMEL RÅTASS: Her kjører Eyvind Hellstrøm racerbil for første gang på bane. Det gav mersmak. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GAMMEL RÅTASS: Her kjører Eyvind Hellstrøm racerbil for første gang på bane. Det gav mersmak. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var i november i fjor at den profilerte programlederen og mesterkokken Eyvind Hellstrøm (63) ble tatt av politiet i 106 kilometer i timen, i 70-sonen.

Enden på visa var at den profilerte programlederen og mesterkokken ble fotgjenger i seks måneder. Nå kan han endelig kjøre igjen!

- Jeg har heldigvis fått tilbake førerkortet nå, sier den populære kokken til Se og Hør.
 
I helgen fikk mesterkokken bryne seg på en fullblods racerbil, under Rudskogen Motorfestival i Østfold. Han var med på kjendisløpet Stars & Cars, hvor han kjørte på lag med skuespiller Jon Øigarden (41).

- Når du setter en kokk og en skuespiller sammen, kan det fort bli mye søl, fleiper Hellstrøm.

- Men du er glad i å kjøre fort?

- Ja, jeg er det. Men politiet er ikke så glad i at jeg gjør det, sier Hellstrøm, og legger til at han trives langt bedre på veier i Tyskland og Italia.

Og Hellstrøm så ut til å trives på racerbanen.

- Dette er ikke bare for yngre råtasser, nå skal jeg legge meg i trening for neste års løp! Fikk skikkelig kick av dette. Bilsport er mestring på høyt presisjonsnivå, sier Hellstrøm.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - For meg er dette løgn og bedrag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer