- Hellstrøm er en lodott og en pingle

- Det hele blir latterlig, sier Eyvind Hellstrøm om uttalelsene fra Kurt Oddekalv.

SLÅR TILBAKE: - Kritikken fra Oddekalv bryr jeg meg ikke om. Jeg tar ikke ham alvorlig, sier Eyvind Hellstrøm, her fra en scene i «Hellstrøm rydder opp». Foto: TV3
SLÅR TILBAKE: - Kritikken fra Oddekalv bryr jeg meg ikke om. Jeg tar ikke ham alvorlig, sier Eyvind Hellstrøm, her fra en scene i «Hellstrøm rydder opp». Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Den norske miljøforkjemperen Kurt Oddekalv (53) gikk tidligere denne uka hardt ut mot kjendiskokken Eyvind Hellstrøm. Årsaken er Hellstrøms syn på oppdrettslaks.

- Det er halvdau søppellaks og torsk som smaker fiskeskit. Og dette går disse kokkene ut og pusher. Det er forkastelig, uttalte Oddekalv, som er leder i Norges miljøvernsforbund, til «God kveld, Norge».

Til nettstedet forklarte miljøaktivisten at han mener oppdrettslaksen ødelegger naturen, og ikke minst villfisken. Han er ikke begeistret for at Hellstrøm blant annet har uttalt seg positivt om Salma-laksen, som markedsfører seg som «den beste laksen i verden av anerkjente kokker».

Til Seher.no forteller Oddekalv at han ikke har hørt noe fra TV3-kokken etter de krasse uttalelsene han rettet mot ham tidligere denne uka.
 
- Nei, jeg har ikke det. Han tør ikke ta den debatten engang, han er en forbannet pingle. Men jeg skal fortsette å jakte på ham til han kommer ut i det åpne rom, sier Oddekalv til Seher.no.

Selv om Oddekalv ikke har hørt noe fra «sin skyteskive», har derimot reaksjonene strømmet inn fra andre, ifølge ham selv.

- Jeg har fått massevis av meldinger fra folk som mener det er bra at jeg gikk ut som jeg gjorde, forteller Oddekalv, som mener «Mesterkokken» bør gå i seg selv.
 
- Hellstrøm er en lodott, som klinker til folk som ikke får det helt til. Han skal få svelge i seg de uttalelsene om oppdrettslaksen...

Mesterkokken selv hevder han ikke lar seg provosere av av å bli stemplet som «lodott» og «pingle» av Oddekalv. 

- Jeg har ikke sett på «4-stjerners middag», men kritikken fra Oddekalv bryr jeg meg ikke om. Jeg tar ikke ham alvorlig, sier Eyvind Hellstrøm til Seher.no.

- Det hele blir latterlig, for han kjenner meg jo ikke i det hele tatt, sier Helstrøm.

Denne uka er Kurt Oddekalv å se i TVNorge-programmet «4-stjerners middag», sammen med Elin Tvedt, Torhild Sivertsen og Vidar Johnsen. Torsdag kveld er det Sivertsen som skal være vert, og når artistens døtre trår til og synger foran forsamlingen, blir det nesten for mye for den frittalende bergenseren.

- Jeg slet med å holde tårene tilbake. Jeg har mer følelser enn hva folk tror, sier han i programmet.

Til Seher.no fastholder han at han er et følelsesmenneske.

- Ja, veldig. Hvorfor tror du ellers at jeg har brukt hele livet til å kjempe for det levende liv? Det er derfor jeg står for det jeg står for. Men det gjelder også andre ting i livet, til og med hvis jeg ser en romantisk komedie. Jeg er en tosk på det greiene der, forteller Oddekalv til Seher.no.

«4-stjerners middag» ser du på TVNorge mandag-torsdag klokka 19.30. Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er hun tre måneder på vei!