<strong>IMPONERT AV FORD:</strong> Hollywood-stjernen Harrison Ford (t.v) fylte 73 år i midten av juli, men holder seg knakende godt og er fortsatt aktiv på det store lerretet. Mesterkokk Eyvind Hellstrøm synes filmstjernen er en stor inspirasjonskilde. Foto: NTB Scanpix
IMPONERT AV FORD: Hollywood-stjernen Harrison Ford (t.v) fylte 73 år i midten av juli, men holder seg knakende godt og er fortsatt aktiv på det store lerretet. Mesterkokk Eyvind Hellstrøm synes filmstjernen er en stor inspirasjonskilde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hellstrøm blir inspirert av Harrison Ford

Mesterkokken har ingen planer om å bremse ned selv om han har blitt 66 år gammel.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm har de siste årene gjort stor suksess som programleder på TV3, blant annet i seriene «Hellstrøm rydder opp» og «Hellstrøm rydder opp hjemme».

Til høsten er han aktuell med en ny sesong av den førstnevnte serien, og i et intervju med Dagbladet sier 66-åringen at han ikke har noen planer om å roe ned på tempoet.

Det takker han blant andre Star Wars-stjernen Harrison Ford (73).

- Jeg leste på Instagram i går at Harrison Ford er blitt 73 år. Og han ser jo sabla bra ut, så da tenker jeg at jeg kan se fram mot å bli 73.

- Det var en oppkvikker for meg og får meg til å fortsette, sier han til avisen.

Hellstrøm blir inspirert av Harrison Ford

I 2010 fikk Hellstrøm et sterkt møte med den greske restauranteieren Manolis Mastorakis i «Hellstrøm rydder opp».. Året etter ble Manolis kåret til «årets realitydeltager» under Gullruten-utdelingen i Bergen.

I episoden tok Hellstrøm blant annet med Manolis til et lager med kister for å vise hvordan det ville gå med ham om han ikke la om livet.

- Det var sterkt for ham, men like sterkt for meg. Det var tøft, og det traff absolutt alle. Han trodde vi skulle på inspeksjon, men så gikk vi til et lager med kister, sa Eyvind Hellstrøm til Seoghør.no etter tildelingen.

LES OGSÅ: Hellstrøm gjør restaurant-comeback

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer