Heller rally enn sex

Rune Rudbergs prioriteringer er ikke slik folk flest tror.

PLATEAKTUELL: Rune Rudbergs samleplate "Rett fra soafen" slippes mandag. Foto: Morten Krogh, Se og Hør
PLATEAKTUELL: Rune Rudbergs samleplate "Rett fra soafen" slippes mandag. Foto: Morten Krogh, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I morgen slipper Rune Rudberg (45) samleplaten med den noe selvironiske tittelen "Rett fra sofaen", som henviser til det pikante bilde av Rudberg og en blondine på en sort skinnsofa som den siste tiden har gått som en farsott på internett.

Men til tross for at Rudberg har fått vel så mye oppmerksomhet for sine mange krumspring med damene som for sin musikk, er det én ting han gjerne ville ofret mye sex for:

- Sitte i en rallybil, akselerere fra 0 til 100 på to-tre sekunder, og mestre kjøringen i skauen. Jeg ville faktisk ofret mesteparten av sexen for å kunne ha gjort det som Henning og Petter (Solberg) gjør. Men nå er jeg snart for gammel for begge deler, he, he, he, forteller 45-åringen i et intervju med VG.

Men selv om den skandalebefengte artisten er kjent for å ta det meste med et smil, avslører han at oppmerksomheten han har fått den siste tiden ikke bare har vært festlig.

- Da dette bildet ble lagt ut... Det var ikke noe hyggelig, forteller Rudberg til avisen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer