- Heller kaffemaskin enn kjæreste til jul

«Hotel Cæsar»-Marte har ingen hast med å finne seg en ny mann. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble TV 2s vårlansering avholdt, og kanalens mange kjente - og ukjente - fjes hadde tatt turen til den årlige eventen for å promotere de kommende programmene.

Marte Sæteren (23) har gjort stor suksess som Vanessa Nyman i såpeserien «Hotel Cæsar», men til tross for at hun flørter mye på TV-skjermen, trives hun som singel på privaten.

Tidligere i år ble det slutt mellom henne og TV-personlighet Kjetil Tefke (36), etter at de to hadde vært et par i rundt ett år.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Men den blide 23-åringen depper ikke av den grunn, og da Seoghør.no tok en prat med henne på vårlanseringen avslørte hun at hun trives som singel - enn så lenge.

- Nei, jeg har ingen ny mann i sikte, og ønsker meg heller en kaffemaskin enn en kjæreste til jul, sier hun lattermild til Seoghør.nos reporter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Cæsar-staben krever mer lønn 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer