Rob Kardashian:

Heller bensin på bålet med ny flamme

Blac Chyna kranglet med kvinne på nattklubb. Så dukket kvinnen opp med Rob Kardashian.

TREKANTDRAMA? Fansen spekulerer på om Rob Kardashian (31) viser seg sammen med realityprofilen Alexis Skyy (t.h.) bare for å irritere ekskjæresten Blac Chyna (30). Alexis er nemlig ikke hvem som helst. Foto: NTB Scanpix
TREKANTDRAMA? Fansen spekulerer på om Rob Kardashian (31) viser seg sammen med realityprofilen Alexis Skyy (t.h.) bare for å irritere ekskjæresten Blac Chyna (30). Alexis er nemlig ikke hvem som helst. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I motsetning til sine søstre har realitystjernen Rob Kardashian (31) trukket seg sakte, men sikkert bort fra rampelyset de siste årene.

31-åringen har holdt en særlig lav profil etter det turbulente, og svært offentlige bruddet med ekskjæresten Blac Chyna (30), som sørget for en lang rekke skandaleoverskrifter gjennom 2017 og fjoråret.

Denne uken gjorde Kardashian-broren riktignok en sjelden opptreden på sosiale medier, der han ga nytt liv til egen Snapchat-konto med flere oppdateringer.

MIDDAGSDATE: Både Rob Kardashian og Alexis Skyy sørget for å fortelle fansen at de delte et måtid sammen. Foto: Rob Kardashian / Snapchat
MIDDAGSDATE: Både Rob Kardashian og Alexis Skyy sørget for å fortelle fansen at de delte et måtid sammen. Foto: Rob Kardashian / Snapchat Vis mer

- Har ventet på deg

Blant bildene og klippene Rob har delt, lager han middag sammen med en mørkhåret kvinne - som definitivt ikke er Blac Chyna. Ifølge People heter derimot kvinnen Alexis Skyy, og er middels kjent som realitystjerne og rapper.

Alexis har selv delt flere bilder fra kokkeleringsseansen, som ifølge E! News så ut til å foregå hjemme i huset til Robs mor, Kris Jenner (63).

Se dette innlegget på Instagram

♥️

Et innlegg delt av Alexis Skyy (@alexisskyy_)

Rob delte også et bilde av Alexis dagen i forveien, der han hinter kraftig om at de to er romantisk involvert:

«Min WCW (Woman Crush Wednesday, journ.anm). Jeg har ventet på deg så lenge», skriver han til bildet, der Alexis poserer i en knallrosa kreasjon, i en trapp.

NY FLØRT? Rob Kardashian delte denne kjærlighetserklæringen til Alexis Skyy. Foto: Rob Kardashian / Snapchat
NY FLØRT? Rob Kardashian delte denne kjærlighetserklæringen til Alexis Skyy. Foto: Rob Kardashian / Snapchat Vis mer

Hvorvidt det faktisk er noe på gang mellom den ellers så hemmelighetsfulle duoen, er foreløpig uvisst. At middagsmøtet har bidratt til en rekke spekulasjoner hos fansen, er det uansett ingen tvil om.

Ikke tilfeldig

Det er nemlig ikke hvilken som helst kvinne Rob har dratt med seg hjem til morens millionvilla, skal vi tro amerikanske medier.

Ifølge TMZ skal Alexis Skyy ha havnet i et basketak med ingen ringere enn Blac Chyna i helgen. De to skal ha møttes på en nattklubb i Los Angeles da tumultene oppsto, etter at sistnevnte angivelig skal ha protestert mot at Alexis befant seg i VIP-seksjonen.

Alexis hevdet senere, på Instagram, at Blac Chyna hadde kastet en drink på henne, og at krangelen oppsto deretter. Innlegget ble senere slettet fra bildedelingstjenesten, skriver People.

Se dette innlegget på Instagram

Too far .......

Et innlegg delt av Blac Chyna (@blacchyna)

Mange spør seg nå om Alexis og Rob tilbringer tid sammen for å terge Blac Chyna. Selv har 30-åringen til gode å kommentere spekulasjonene.

DRISTIG: Blac Chyna, reality-stjernen Rob Kardashians omstridte ekskjæreste, vekket oppsikt på den røde løperen under BET Awards 2018. 30-åringen overlot lite til fantasien i dette vågale antrekket. Video: NTB Scanpix / Splash News Vis mer

Økonomisk krise

Den offentlige skittentøysvasken mellom eksparet, som har datteren Dream (2) sammen, blusser stadig opp igjen. Ved siden av anklager om alt fra mishandling og rusmisbruk til utroskap og omsorgssvikt, har duoen røket i tottene på hverandre flere ganger på sosiale medier, der det tydeligvis alltid finnes noe å krangle om.

I november ble det også kjent at Rob befinner seg i en økonomisk krise, som gjør det vanskelig for ham å betale de høye summene eksen krever i barnebidrag. Dette skal ha resultert i at 31-åringen måtte selge sitt eget selskap til mamma Kris.

Rob og Chyna skal likevel ha et håp om å kunne løse de uoppgjorte feidene uten å gå rettens vei, opplyste nettstedet Page Six like før jul.

Saken fortsetter under.

STØY: Realitystjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Vis mer Vis mer

Enn så lenge er stridsøksa uansett ikke begravd. Så spørs det om Robs ovennevnte møte gjør situasjonen noe bedre ...

Blac Chyna fant for øvrig tonen med den 19 år gamle Texas-rapperen «YBN Almighty Jay» etter bruddet med Rob Kardashian. Forholdet tok imidlertid slutt etter bare et par måneder.

LES OGSÅ: Derfor bruker Kim Kardashian ny surrogatmor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer