PREMIEREKLAR: Heidi Ruud Ellingsen, som vant «Drømmerollen» på NRK i 2007, spiller hovedrollen som Mary Lennox i «Den Hemmelege Hagen» på Det Norske Teatret. Forestilingen har premiere førstkommende fredag.  Foto: Per Ervland/Seher.no
PREMIEREKLAR: Heidi Ruud Ellingsen, som vant «Drømmerollen» på NRK i 2007, spiller hovedrollen som Mary Lennox i «Den Hemmelege Hagen» på Det Norske Teatret. Forestilingen har premiere førstkommende fredag. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer

- Heller beintøff enn sexy!

Heidi Ruud Ellingsen er Norges svar på Angelina Jolie...

Publisert
Heidi Ruud Ellingsen snakker om stykket, det å være sexy og utseendefokuset i skuespillerbransjen nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag er det premiere på «Den Hemmelege Hagen» på Det Norske Teatret i Oslo. Og det er skuespillerstjernen Heidi Ruud Ellingsen (25), tidligere vinner av «Drømmerollen» på NRK, som har hovedrollen i oppsetningen, som er basert på den 100 år gamle barneromanen av Frances H. Burnett.

I forestillingen er deler av handlingen omgjort til et dataspill, hvor Ruud Ellingsens rollefigur, Mary Lennox, får et alter ego i form av en übersexy og beintøff superheltinne.

Og på reklameplakaten har Heidi på seg et svært tettsittende og avslørende kostyme, som har tydelige likhetstrekk med promobildene av superstjernen Angelina Jolie i «Tomb Raider».

- Jeg husker jeg tenkte «herregud!» da jeg så kostymet. Det er ganske sexy. Det er ikke noe jeg noen gang i mitt liv hadde trodd jeg skulle ha på meg, hverken på scenen eller privat. Men det er ganske tøft. Vi skal jo være animerte karakterer, og de har tatt det ganske langt, sier Heidi til Seher.no.

Ifølge 25-åringen blir det både nervepirrende og spennende å skulle opptre i et så lettkledd antrekk foran flere hundre publikummere hver kveld.

Men at hun nå kan bli sett på som et sexsymbol, har ikke Narviksjenta tenkt så mye på.

- Sexy? Nei, jeg tenker egentlig ikke så mye på det å være sexy, men man får bare ta det med på kjøpet. Det er jo veldig tøft å få lov til å være med på dette, og gå med det her, særlig pistolene på hoften. Men man kan heller si at jeg føler meg beintøff, enn sexy, humrer hun.

Underholdningsbransjen er kjent for å være ganske utfordrende, og både norske og internasjonale stjerner har tidligere erkjent at det ofte er et stort utseendepress.

Til Seher.no forteller Heidi at dette er noe også hun har merket de siste årene, særlig når man skal ha på seg så lettkledde kostymer som det i «Den Hemmelege Hagen».
 
- Det er klart at når man skal stå på scenen foran mange hundre mennesker, og så har man kanskje lite klær på seg, så blir man bevisst på det. Og det er ikke så kult bestandig. Jeg merker at man blir bevisst på hvordan man ser ut, og det er kanskje ikke så positivt. Men det er noe man skaper litt selv. Så man må jobbe med det, og prøve å ikke henge seg så mye opp i det, sier hun.

Musikalstjernen, som tidligere har medvirket i forestillinger som «Singin' in the rain» og «Les Miserables», forteller også at hun har trent hardt for stykket, som involverer flere actionfylte kampscener.

- Jeg har trent, for det er ganske krevende å hoppe rundt på den scenen her i halvannen time. Og så har jeg tatt noen timer kampsport. Så det har vært ganske utfordrende. Jeg er veldig glad i å trene, men jeg har funnet nye treningsformer som jeg liker veldig godt etter at jeg begynte med det her, forteller hun.

«Den Hemmelege Hagen» har premiere på Det Norske Teatret fredag 15. oktober. Les mer om stykket her! (ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ:   - Gjør alt for kunsten

Heidi Ruud Ellingsen snakker om stykket, det å være sexy og utseendefokuset i skuespillerbransjen nedenfor: [obj:media:9089]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer