UINTERESSERT: Jack Nicholson viet mer oppmerksomhet til basketball enn Lillian. Her er han sammen med en kompis og heier frem favorittlaget L.A. Lakers. Foto: All Over Press
UINTERESSERT: Jack Nicholson viet mer oppmerksomhet til basketball enn Lillian. Her er han sammen med en kompis og heier frem favorittlaget L.A. Lakers. Foto: All Over PressVis mer

Heller basket enn pupper?

Sexy Lillian Müller har mange celebre venner, men Jack Nicholson var mer interessert i basketball enn Playboy-modellen.

Glamorøs omgangskrets!


SEHER.NO: Den tidligere Playboy-modellen og skuespillerinnen Lillian Müller (55) har i løpet av karrieren fått nærkontakt med flere av Hollywoods menn. En av dem var skjørtejegeren Jack Nicholson (70), men han var ikke den perfekte gentleman.


 - Vi hadde det fint sammen, men han var en snodig skrue, sier Lillian til Her og Nå.


- I stuen hadde han en TV som fylte en hel vegg. Og der satt han ofte og så på gamle opptak av basketballkamper om og om igjen, med solbriller på, forteller hun. 


Som gifteklare Hugh Hefners (80) ekskjæreste og med roller i en rekke filmer og TV-serier gjennom 80-tallet, fikk Müller fort innpass blant Hollywoods menn. Hun har spilt mot både Pierce Brosnan (53) og Tom Selleck (62), men er mest kjent som den eneste som har posert i Playboy hele ni ganger. På et tidspunkt ble hun også fridd til av Hugh Hefner.


Den barmfagre modellen er også eneste norske medlem av den eksklusive skuespillerforeningen ”The Actors’ Studio”, og dette håper Playboy-veteranen skal føre til et comeback.


 - Det hadde vært utrolig morsomt å spille mot for eksempel Tom Cruise, sier den sexy Fevik-jenta.


Mens hun venter på filmtilbudene holder hun seg i Los Angeles sammen med forloveden Maurice Rinaldi (60). De to planlegger å gifte seg i løpet av året, og dette blir Lillians aller første ekteskap.