GJØR SEG KLAR TIL FOTOSHOOT: Det er mye som skal ordnes før fotografen kan få sitt. Foto: Oddvar Walle Jensen, Seher.no
GJØR SEG KLAR TIL FOTOSHOOT: Det er mye som skal ordnes før fotografen kan få sitt. Foto: Oddvar Walle Jensen, Seher.noVis mer

Helium-smurfen Linni

Hun fikk terningkast én i VG, men all PR er god PR for glamourbomben Linni Meister. Nå snakker hun ut på Seher.no - om alt...

BILDESPESIAL: Seher ble med Linni på fotoshoot

SEHER.NO: Linni Meister er en ung jente som har allerede har rukket å være med på mye. 21-åringen har blant annet reist jorden rundt med FHM og Vi Menn, vært med i Top Model, spilt i Nøtteknekkeren og vært deltager i Robinsonekspedisjonen - som kommer til høsten.

Nå prøver hun seg som sangstjerne.

I et eksklusivt intervju med Seher.no viser dama at hun også har en stor posjon selvironi!

Linni har vært mye i mediene i det siste, spesielty på grunn av den nye versjonen av sangen "Survivor", som fikk totalslakt av VG. Selv tar hun det hele med knusende ro.

- Jeg vet jeg høres ut som en smurf som går på helium. Så nå sier jeg til vennene mine at hvis ikke de gjør som jeg sier så synger jeg! forteller hun.

Men hun lover at det skal bli bedre neste gang.

- Sangen går nemlig syv toner for lavt for meg. Derfor blir neste låt mye bedre for den passer til stemmen min.

For Linni lar seg ikke avskrekke av anmelderslakt i Norges største avis.

- Dere er de første som vet at den nye låten kommer ut neste uke, men noen må være de første.... Den låten skal gis ut over hele verden og jeg tror den kommer til å bli en kjempehit, avslører glamourmodellen.

Selv synes Linni det er morsomt med all oppmerksomheten, og vil heller rette en stor takk til anmelderen, Thomas Thalseth, som ga henne terningkast én.

- Det er morsomt å få så mye oppmerksomhet for noe så ubetydelig og forferdelig. Thomas har gjort meg en kjempetjeneste. Jeg har aldri fått så mye PR i hele mitt liv! Jeg tror jeg personlig skal spørre ham om han kan anmelde min neste låt...

For det hadde vært værre med en treer:

- Enten så får man én eller seks. Jeg hører ofte at jeg er en ener! Og det skal mye til for å være nettopp en ener... Det er mye bedre enn å få to, tre, fire eller fem. Det er drit morsomt å kødde med det her, sier hun til Seher.no

På spørsmål om hvorfor hun stilte opp i sultekonkurransen Robinson var svaret klart:

- Jeg ville vise at jeg var mer enn en halveis kjent glamourbimbo! Jeg mestret Robinson kjempebra og håper jeg får vist at Linni har bein i nesa!

Men nok om det - nå vil Linni snakke om andre ting, om prevensjon, tatoveringer og utdannelse....

- Hva slags planer har du fremover?

- Jeg har planer om å bli tannlege, derfor skal jeg ta opp biologi, fysikk, matte og kjemi til høsten på Bjørknes i Oslo. Men det haster ikke, man er ung én gang og lever bare én gang.

Mer eller mindre ut av det blå forteller hun så at det eneste prevensjonsmiddelet som virker på henne er p-plaster.

- Jeg har gått på p-sprøyte i tre måneder, men nå er det p-plaster. Jeg er så ekstremt fruktbar så det er bare det som virker.

Og for noen år siden tatoverte hun inn den daværende kjærestens navn Daniel på hofta, på sydentur i Hellas.

- Jeg skal nå få gjort om den tatoveringen, jeg har tenkt på å bytte a-en og e-en slik at det blit Denial...

LES OGSÅ: Linni vil gjøre som Mina - og Ari!

Se bildene fra Linnis fotoseanse med Seher.no HER!