SKJØNNER INGENTING: - Jeg kjenner meg ikke igjen i denne historen. Jeg kan avkrefte alt, sier Helene Rask. Foto: Erlend Stokkedal
SKJØNNER INGENTING: - Jeg kjenner meg ikke igjen i denne historen. Jeg kan avkrefte alt, sier Helene Rask. Foto: Erlend StokkedalVis mer

Helene Rask politianmeldt for trusler

- Du bør ikke legge deg ut med oss...

SEHER.NO: Den unge glamourmodellen Jeanette Helen (23) går hardt ut mot sin tidligere sjef, Helene Rask (28).

Overfor "God kveld, Norge" hevder Jeanette Helen at hun er blitt utsatt for en rekke trusler fra Rask og en mannlig bekjent.

Nå har hun anmeldt forholdet.

- Jeg fikk først truslene via en telefonsamtale gjennom Helenes mannlige bekjent, Det var spesielt ubehagelig siden jeg kunne høre hennes stemme i bakgrunnen, der hun fortalte ham hva han skulle si til meg. Han sa: "Du bør ikke legge deg ut med oss. Da vet ikke hvem du har med å gjøre. Om du ikke gir deg, så kommer vi til å sende noen opp på døra di", forteller hun til programmet.

Selv forstår ikke Helene Rask noe av anmeldelsen.

- Jeg kjenner meg ikke igjen i denne historien. Jeg kan avkrefte alt, sier Helene til Dagbladet.

Hvem er denne mannspersonen din tidligere ansatt sikter til?

- Det er jeg usikker på selv. Jeg vet ikke. Jeg blir sittende igjen som et stort spørsmålstegn etter disse uttalelsene, sier hun.

Til "God kveld, Norge" forteller Jeanette Helen at truslene var så ubehagelige at hun fryktet for sitt eget liv.

- Når de sier at noen skal ta meg med et sted, så er det jo sånn at jeg frykter for livet mitt. Etter truslene turte jeg ikke gå ut døra alene, jeg følte meg innesperret i mitt eget hjem.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: På hemmelig adresse etter trusler