MARERITT: Helene Rask har tidligere kun fortalt om marerittet til sine nærmeste. Nå står hun fram for å hjelpe andre jenter som har opplevd andre. Foto: Se og Hør
MARERITT: Helene Rask har tidligere kun fortalt om marerittet til sine nærmeste. Nå står hun fram for å hjelpe andre jenter som har opplevd andre. Foto: Se og HørVis mer

Helene Rask ble voldtatt

Den tidigere glamourmodellen opplevde sitt livs mareritt som 15-åring.

SEHER.NO: Rask (26)- som nå jobber som modellmamma i sitt eget byrå Rask Models- var på ferie i Tyskland med en venninne for å besøke familie, da de ble invitert med på fest av to gutter.

Da venninnen forsvant med den ene gutten, fikk Rask sin sjokk-opplevelse.

- Jeg var helt sjanseløs og slik ble mitt første møte med gutter og seksualitet - rått og brutalt, sier hun til Her og Nå.

Overgrepet har gjort det vanskelig for den tidligere glamourmodellen å stole på menn. Hun håper imidlertid at hennes historie skal hjelpe andre kvinner i som har opplevd det samme.

- De må tørre å snakke ut om det.  Det er tross alt overgriperen som er syk og har ansvaret, ikke ofrene. Ta egne valg, stol på magefølelsen og ikke bli med på noe som ikke føles riktig, sier hun.

LES OGSÅ: Rask fjerner silikon