Helene hadde samme frisyre i 15 år - før hun møtte Jan Thomas

- Det ble en større forvandling enn jeg hadde trodd.

Publisert

SEOGHØR.NO: Hver uke får en vanlig leser en «Bli ny»-dag med kjendisstylist Jan Thomas (49) i Se og Hør Extra.

Trebarnsmoren Helene Reitan (43) fra Tromsø er meldt på av sin eldste datter. Hun mener mamma trenger en oppgradering, etter 15 år med samme frisyre.

- Du har en frisyre som egentlig ikke er en frisyre. Det blir litt anonymt. Du har et fabelaktig utgangspunkt, så det er ikke mye som skal til for å få deg i riktig retning, forklarer kjendisstylisten når han tar i mot Helene på Jan Thomas Studio.

- Jeg gleder meg til å få noe nytt, sier trebarnsmoren i videoen øverst i saken.

Helenes lange lokker er helt ufargede. Vanligvis klipper hun dem selv.

KLIPPER SEG SELV: Helene Reitan kommer til Jan Thomas Studio med ufarget hår, som hun selv har stusset.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
KLIPPER SEG SELV: Helene Reitan kommer til Jan Thomas Studio med ufarget hår, som hun selv har stusset. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer


- Jeg har lyst til å løfte deg og forandre fargen ganske mye. Du skal få en tykkere lugg som får fram kinnbeina dine. Og så skal du bli en lekker blondine, forteller Jan Thomas.

Den rutinerte stylisten blir imidlertid usikker når han ser Helenes reaksjon på hårforslaget. Hun fører fingeren opp mot munnen og ser betenkt ut.

- Folk har den looken der når de er veldig skeptiske... sier han.

 - Nei, men det er ikke jeg. Jeg er så klar som det går an, forsikrer 43-åringen.

EKSPERTHJELP: Charlotte Elveland på Jan Thomas Studio striper Helenes hår, før hun farger og former øyebrynene.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
EKSPERTHJELP: Charlotte Elveland på Jan Thomas Studio striper Helenes hår, før hun farger og former øyebrynene. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis merDermed setter Jan Thomas i gang teamet sitt, som gir Helene utallige lyse striper før klippen justeres. Så blir brynene oppdatert og det legges profesjonell sminke. Til slutt får hun forlenget lokkene med avtagbart løshår.

Se makeoveren fra start til slutt i videoen øverst i saken!

- Jeg er så glad for at vi gjorde deg til blondine! Åh, nydelig er du, utbryter Jan Thomas når han får se det ferdige resultatet.

Saken fortsetter under bildet!

LANGE LOKKER: Christopher Mørch Husby forlenger Helenes hår med et avtagbar løshår.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
LANGE LOKKER: Christopher Mørch Husby forlenger Helenes hår med et avtagbar løshår. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer- Det ble en større forvandling enn jeg hadde trodd. Da jeg kom hit trodde jeg jeg skulle bli mørk, forteller Helene, som er kledd opp i «den lille sorte» og en trendy kåpe.

- Å posere foran kamera gikk bedre enn jeg trodde. Det var bare artig! sier den nybakte blondinen.

SOFISTIKERT: – Den nye stilen er sofistikert, tøff og passer deg veldig godt, smiler Jan Thomas, som har kledd Helene opp i en oversized kåpe fra by Malene Birger. Foto: Espen Solli/Se og Hør
SOFISTIKERT: – Den nye stilen er sofistikert, tøff og passer deg veldig godt, smiler Jan Thomas, som har kledd Helene opp i en oversized kåpe fra by Malene Birger. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis merLes hele saken og se bildene i ukens Se og Hør Extra – i salg nå!

LES MER: Maria (30) fikk sjokk da hun så antrekket Jan Thomas hadde valgt ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer