VAKKER: Helena Christensen er besatt av mat og tenker på mat døgnet rundt. Foto: All Over Press
VAKKER: Helena Christensen er besatt av mat og tenker på mat døgnet rundt. Foto: All Over PressVis mer

Helena er besatt av mat

Danske Helena Christensen er ikke som andre supermodeller...

SEHER.NO: Den danske supermodellen Helena Christensen (38) avslører nå at hun tenker på mat døgnet rundt - og hun spiser gjerne helt til hun stuper.


- Bortsett fra familien min er mat det viktigste i livet mitt. Jeg tenker på mat fra det øyeblikket jeg våkner og til jeg sovner igjen. Om natten drømmer jeg ofte at jeg er sperret inne i et konditori og må spise meg gjennom hyllene som er fylt med kaker, fløte og syltetøy. Så våkner jeg om morgenen med en tom følelse i magen, sier Christensen til Vouge ifølge Ekstra Bladet.


Men det går ikke i hamburgere og kebab for den flotte brunetten, hun er nemlig glad i å eksperimentere med maten og hun setter gjerne tennene i eksotiske dyrearter.


- Jeg spiser gjerne slange på grillspyd, gnu-stuing og haibiff, men min absolutte favoritt er kråkeboller. Jeg er helt besatt av dem, sier hun.


Mange misunner nok supermodellens evne til å kunne spise akkurat hva hun vil uten å legge på seg eller få uren hud.


For et par år siden vakte den langbente skjønnheten oppsikt da hun dukket opp på et arrangement med en kartong kakaomelk og en pakke med osteskiver, som ble spist uten noe tilbehør!


- Jeg synes ost er utrolig sensuelt, har Christensen fortalt tidligere.


LES OGSÅ: Sliter med kiloene