<strong>SLITER:</strong> Helena Christensens jetlag er så voldsomt at det føles som at ta stoffer.  Foto: All Over Press
SLITER: Helena Christensens jetlag er så voldsomt at det føles som at ta stoffer. Foto: All Over Press Vis mer

Helena Christensen har hatt jetlag i en måned

- Jeg forestiller meg at min omtåkede tilstand skyldes en eller annen spennende form for stoffer - for sånn føles det.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De fleste vil formentlig misunne Helena Christensen jetsetlivet, med spennende reiser over det meste av kloden.

Men der er en bagkide av den medaljen konstaterer supermodellen i et intervju med InStyle Magazine.

- Jeg har hatt konstant jetlag den siste måneden. - Jeg forestiller meg at min omtåkede tilstand skyldes en eller annen spennende form for stoffer - for sånn føles det, sier Helena, som sist var på reise til Nepal for å sette søkelyset på global oppvarming.

I samme intervju avslører Helena Christensen (42) også at hun forsøkte å komme ut av kontrakten da hun som 17-åring vant Miss Danmark og oppdaget at det innebar at hun skulle oppholde seg en måned i Panama i forbindelse med Miss Universe-kåringen.

- Vi tilbød til og med å betale tilbake premiepengene, men de svarte med trusler om rettssak. Det endte med at jeg befant meg i en slags treningsleir i en hel måned - overvåket av vakter og med 12 timers prøver hver eneste dag. Sånn var skjønnhetskonkurransen den gang, forteller Helena Christensen. ifølge danske Ekstra Bladet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Helena raste over romanserykter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer