Helena (43) setter ungjentene i skyggen

Se bildene fra den danske supermodellens nye undertøyskampanje!

UNDERTØYSMODELL: Helena Christensen viser i sin nye reklamekampanje for undertøysmerket Triumph hvorfor hun fortsatt er en av verdens best betalte modeller. Foto: Stella
UNDERTØYSMODELL: Helena Christensen viser i sin nye reklamekampanje for undertøysmerket Triumph hvorfor hun fortsatt er en av verdens best betalte modeller. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se alle de nye reklamebildene med Helena Christensen nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Den danske supermodellen Helena Christensen har tidligere avslørt at hun bekymrer seg for hva som skjer med kroppen hennes etter hvert som hun blir eldre, men 43-åringen viser likevel ingen tegn til å trappe ned på karrieren.

Nå har Helena lansert en ny reklamekampanje for undertøysserien Triumph Essence Luxury, hvor hun viser fram en kropp, som mange av hennes langt yngre modellkolleger nok vil misunne henne.

Det er likevel ikke nok til å dempe Christensens bekymringer.

- Som alle andre kvinner bekymrer jeg meg om kroppen min. Det er ikke sånn at jeg våkner og tenker at jeg er perfekt og at jeg ikke trenger å gjøre noe, sier hun i et intervju med Style Magazine.

Se alle de nye reklamebildene med Helena Christensen nederst i artikkelen!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Menn titter på meg som om jeg er dessert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer