LYKKELIGE: Helen Mirren og Taylor Hackford har vært sammen i 29 år og gift i 18, men fikk aldri felles barn. Det synes hun er helt i orden. Foto: Splash News
LYKKELIGE: Helen Mirren og Taylor Hackford har vært sammen i 29 år og gift i 18, men fikk aldri felles barn. Det synes hun er helt i orden. Foto: Splash NewsVis mer

Helen Mirren ønsket seg aldri egne barn

Hollywood-stjernen angrer ikke på avgjørelsen hun tok for mange år siden.

SEOGHØR.NO: Den britiske Oscar-vinneren Helen Mirren er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere og har vært innom det meste av sjangre på det store lerretet.

Men det er en rolle den vakre 70-åringen aldri har prøvd seg på - nemlig morsrollen.

Mirren har kun to stebarn som et resultat av ektemannen Taylor Hackfords tidligere ekteskap, og nå avslører «The Queen»-stjernen at hun aldri har ønsket seg egne barn.

- Jeg elsker barn, de er så morsomme og søte, men jeg har aldri ønsket meg egne. Jeg har aldri angret på at jeg ikke fikk barn selv, forteller hun til Sunday Times Culture, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

EVIGUNG: Helen Mirren har kanskje fylt 70 år, men hun får fremdeles moteeksperter til å gispe når hun dukker opp på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
EVIGUNG: Helen Mirren har kanskje fylt 70 år, men hun får fremdeles moteeksperter til å gispe når hun dukker opp på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kan være mindre dømmende som tante

Men så trekker Helen, som giftet seg for pengenes skyld, litt på uttalelsen sin.

- Eller, nå lyver jeg. Da jeg så filmen «Parenthood» gråt jeg i 20 minutter, innrømmer hun om dramakomedien med Steve Martin fra 1989.

- Det var hele historien om hvordan det å være forelder aldri tar slutt, selv når man har blitt besteforelder, som rørte meg. Da jeg innså at aldri ville oppleve dette, gråt jeg i 20 minutter, fortsetter hun.

Men sorgen varte ikke så veldig lenge.

- Jeg kom over det og ble glad igjen, smiler hun.

Mirren som har vært sammen med Hackford siden 1986 trives godt i rollen som stemor til hans voksne barn Rio og Alex, men hun hevder at hun aldri har drømt om å videreføre sine egne gener.

- Jeg er ganske lettet faktisk. Jeg føler en enorm kjærlighet til min utvidede familie, selv om det selvfølgelig ikke det er det samme som ekte morskjærlighet, men jeg disser det ikke.

- Jeg føler at jeg kan være mindre dømmende som en tante. Fordi man ikke er like invistert, sier hun åpenhjertig, ifølge nettstedet.

PRISBELØNT: Helen Mirren vant både en Oscar, en Golden Globe og en BAFTA for hovedrollen som dronning Elizabeth i «The Queen».
PRISBELØNT: Helen Mirren vant både en Oscar, en Golden Globe og en BAFTA for hovedrollen som dronning Elizabeth i «The Queen». Vis mer

LES OGSÅ: Slik har du neppe sett Helen Mirren før

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.