Helen Mirren (70) fikk moteekspertene til å gispe

Oscar-vinneren inntok filmfestivalen i Toronto på guddommelig vis. Kast terning på alle stjernene!

SOM EN GUDINNE: Den britiske filmstjernen Helen Mirren inntok filmfestivalen i Toronto fredag, da krigsfilmen «Eye in the Sky» hadde premiere. 70-åringen tok seg strålende ut på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
SOM EN GUDINNE: Den britiske filmstjernen Helen Mirren inntok filmfestivalen i Toronto fredag, da krigsfilmen «Eye in the Sky» hadde premiere. 70-åringen tok seg strålende ut på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke begynte årets internasjonale filmfestival i Toronto, og en rekke superstjerner har strømmet til den kanadiske storbyen.

Helen Mirren (70) er aktuell på festivalen med krigsfilmen «Eye in the Sky» og det biografiske dramaet «Trumbo», og henholdsvis Variety og The Guardian har rost innsatsen hennes i de to filmene.

Kast terning på Helen Mirren og de andre stjernene på Toronto filmfestival nederst i saken!

Den britiske Oscar-vinneren har dessuten fått mye skryt for rød løper-antrekkene sine. Fredag kveld hadde «Eye in the Sky» premiere i Toronto, og Helen Mirren tok seg nok en gang strålende ut i en sort, florlett kjole med hvitt blomstertrykk.

- Bøy dere, vanlige dødelige, skriver Huffington Post om Mirrens ankomst på den røde løperen.

Nettstedets journalist er full av lovord om den evigunge 70-åringens kjole og bedyrer at hun «ser ut som en gudinne».

Red Carpet Fashion Awards skriver også varmt om Dolce & Gabbana-kjolen, og mener at «alltid elegante» Helen Mirren tok seg nydelig ut i designerantrekket.

Saken fortsetter under bildene.

STJERNESPEKKET: Ekteparet Amber Heard og Johnny Depp tok seg flott ut på «The Danish Girl»-premieren lørsdag kveld, mens Julianne Moore strålte på «Freeheld»-premieren dagen etter. Ellen Page (ytterst t.h) viste seg for første gang med sin nye kjæreste, Samantha Thomas, på samme premiere. Foto: NTB Scanpix
STJERNESPEKKET: Ekteparet Amber Heard og Johnny Depp tok seg flott ut på «The Danish Girl»-premieren lørsdag kveld, mens Julianne Moore strålte på «Freeheld»-premieren dagen etter. Ellen Page (ytterst t.h) viste seg for første gang med sin nye kjæreste, Samantha Thomas, på samme premiere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den blomstrete kjolen satt som støpt på stjernens misunnelsesverdige figur, og de gjennomskinnelige ermene gav antrekket et delikat uttrykk. Stylet med enkle smykker, en boksclutch i sort og gull - samt knallrosa leppestift - beviste briten igjen at hun kan regnes blant Hollywoods mest stilsikre stjerner.

Selvsikker med alderen

Helen Mirren holder seg knakende godt, noe hun også viste på Tony Awards i juni. Selv om hun ikke står tilbake for yngre kvinner, er hun takknemlig for å slippe ungdommens usikkerhet.

GOD KJEMI: Stilsikre og knallflotte Helen Mirren med «Kvinnen i gull»-motspiller Ryan Reynolds under filmfestivalen i Berlin i februar.  Foto: Zuma Press
GOD KJEMI: Stilsikre og knallflotte Helen Mirren med «Kvinnen i gull»-motspiller Ryan Reynolds under filmfestivalen i Berlin i februar. Foto: Zuma Press Vis mer

- Det er et enormt stort press på unge jenter i disse dager, om at de skal se ut på en spesiell måte. Ettersom jeg er blitt eldre, har jeg mistet den utrolige usikkerheten, har filmstjernen nylig sagt til You Magazine ifølge The Telegraph.

Se og Hørs motepoliti Jan Thomas (48), som jobbet med «The Queen»-stjernen i anledning Nobelkonserten i 2011, har tidligere rost den britiske filmstjernens stil.

- Det var en fornøyelse å jobbe med Helen under Nobel. Hun har en farlig sans for humor, er vågal, meget bevisst på hva hun vil og ikke vil, og ekstremt selvsikker, sa Jan Thomas til Seoghør.no i 2013.

Her hjemme i Norge er Helen Mirren kinoaktuell med «Kvinnen i gull», der hun spiller mot den amerikanske kjekkasen Ryan Reynolds (38). I våres spøkte Reynolds' kone, Blake Lively (28), med at hun var bekymret for den gode kjemien mellom ektemannen og 32 år eldre Mirren - som Lively dengang omtalte som «verdens mest sexy kvinne».

[views:embed:node_embed:block:81670]

LES OGSÅ: - Endelig er jeg frisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer