Helen Mirren (69) stjal showet på Tony Awards

Den britiske stjernen imponerte på den røde løperen, og stakk av med prisen for beste skuespillerinne.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til mandag ble teaterprisutdelingen Tony Awards arrangert på Radio City Music Hall i New York.

En lang rekke Hollywood-stjerner strømmet til den prestisjefylte utdelingen, men få var flottere enn den britiske legenden Helen Mirren (69).

Oscar-vinneren, som ifølge SkyNews vant sin første Tony for beste kvinnelige hovedrolleinnehaver med stykket «The Audience», strålte i en hvit, ettersittende Badgley Mischka-kjole med blondedekorasjoner.

Se stjernene ankomme Tony Awards 2015 i videoen øverst i saken!

Huffington Post skriver at den evigunge stjernen gjorde et overveldende inntrykk på den røde løperen, som hun inntok med ektemann og regissør Taylor Hackford (70). Den hvite designerkjolen satt som støpt på smekre Mirren og stod flott til den sølvgrå, korte bobfrisyren hennes.

Saken fortsetter under bildene.

PRISBELØNT: Helen Mirren, som ankom Tony Awards 2015 med ektemannen Taylor Hackford (t.v), har portrettert dronning Elizabeth II en rekke ganger. Rolletolkningen hennes i «The Audience» (midten), som hadde premiere på The Gerald Schoenfeld Theatre i New York i mars, sikret henne søndag en Tony for beste kvinnelige hovdrolleinnehaver (t.h).  Foto: NTB Scanpix
PRISBELØNT: Helen Mirren, som ankom Tony Awards 2015 med ektemannen Taylor Hackford (t.v), har portrettert dronning Elizabeth II en rekke ganger. Rolletolkningen hennes i «The Audience» (midten), som hadde premiere på The Gerald Schoenfeld Theatre i New York i mars, sikret henne søndag en Tony for beste kvinnelige hovdrolleinnehaver (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer

- En rollemodell for alle kvinner

Se og Hørs motepoliti Jan Thomas (48), som jobbet med «The Queen»-stjernen i anledning Nobelkonserten i 2011, har tidligere rost den jordnære skuespillerens stil.

Kjendisstylisten skryter av 69-åringens look på årets Tony Awards.

- Helen er en rollemodell for alle kvinner, uavhengig av alder, men når det er sagt så er hun også i en klasse for seg. Stilen hennes er modig, og samtidig tidsriktig. Hun er et levende bevis på at det aldri er for sent, påpeker Jan Thomas overfor Seoghør.no. 

Hva synes du om Helen Mirrens antrekk? Kast terning på henne og de andre stjernene nederst i saken!

Helen Mirren, som med årets Tony Award har vunnet fem ulike priser for sine rolletolkninger av dronning Elizabeth II (89) ifølge Sydney Morning Herald, var ikke alene om å stråle på søndagens prisutdeling.

Redaktøren for amerikanske Vogue, moteguru Anna Wintour (65), har nemlig hjulpet noen av årets nominerte med å ta seg best mulig ut på den røde løperen. Ifølge Reuters erklærte moteredaktøren Tony Awards som en motekatastrofe i fjor, og i år har hun altså bidratt som motekonsulent.

[views:embed:node_embed:block:79763]

LES OGSÅ: Gjetter du hvilke to stjerner hun er datteren til?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer