FILMAKTUELL: Helen Hunt på Los Angeles-premieren av sin nyeste film Ride tidlligere denne uken.  Foto: NTBscanpix
FILMAKTUELL: Helen Hunt på Los Angeles-premieren av sin nyeste film Ride tidlligere denne uken. Foto: NTBscanpixVis mer

Helen Hunt holder seg ung med surfing

Men skuespilleren stresser ikke over aldershysteriet.

SEOGHØR.NO: Neste måned fyller Hollywood-stjernen Helen Hunt 52 år, og hun holder seg fremdeles i strålende form.

I sin nyeste film «Ride», som hun både regisserer, produserer og spiller hovedrollen, viser Hunt hvordan hun har klart å holde seg så godt trent i løpet av de siste årene; Med lidenskapen for surfing.

Oscar-vinneren har nemlig surfet de ti siste årene, og kastet seg også ut i bølgene da hun gikk gravid med datteren Makena (11) i 2004.

- Jeg har alltid ønsket å lære å surfe. Man bor i Los Angeles og kjører forbi stranda og sier: «Jeg vil gjøre det!» Så jeg tenkte: «Ok, det begynner å bli i seneste laget, så jeg bør sette i gang», forteller hun til Huffington Post.

Saken fortsetter under bildene.

SPORTY STJERNE: Helen Hunt startet sent med den populære sporten, men har likevel blitt dreven i bølgene. Her koser hun seg på Hawaii. Foto: Splash News
SPORTY STJERNE: Helen Hunt startet sent med den populære sporten, men har likevel blitt dreven i bølgene. Her koser hun seg på Hawaii. Foto: Splash News Vis mer

SURF'S UP: Her gjør Helen seg klar til å ta en ny bølge. Foto: Splash News
SURF'S UP: Her gjør Helen seg klar til å ta en ny bølge. Foto: Splash News Vis mer

Elsker å holde seg aktiv

Som regissør av filmen, hvor Hunt spiller kjæreste til en surfeinstruktør, presset hun seg seg selv til de ytterste grenser.

- Jeg kan ikke bekymre meg for hvordan ting blir nå jeg er ute i sjøen. Vi filmet i fire uker, og da vi redigerte klippene synes jeg ikke «wipe out'ene» mine var skumle nok, så vi dro tilbake og filmet flere tilleggsscener, forklarer hun.

Saken fortsetter under bildet.

GOD FORM: Her er Helen på settet under innspillingen av filmen Ride, hvor Luke Wilson spiller kjæresten hennes. Foto: Splash News
GOD FORM: Her er Helen på settet under innspillingen av filmen Ride, hvor Luke Wilson spiller kjæresten hennes. Foto: Splash News Vis mer

«Twister»-stjernen stresser ikke lenger med det faktum at hun eldes, og hun surfer fordi hun liker å være aktiv og synes det er moro.

- Jeg hadde min periode på 80-tallet hvor jeg bekymret meg over hvordan jeg så ut. Alle var bedre trent eller tynnere enn meg, og jeg ble helt utslitt av å tenke på det, innrømmer hun.

- Så sluttet jeg bare å bekymre meg for det, og da fikk hjernen og kroppen min det mye bedre. Jeg tok en fitness-klasse som het «Mage, lår og rumpe» og tenkte: «En dag kommer jeg til å være dø - ønsker jeg virkelig å bruke en hel time på dette?»

FILMAKTUELL: Nok et bildet fra Ride-settet. Tidligere har Hunt også spilt i surfefilmen Soul Surfer.
 Foto: Splash News
FILMAKTUELL: Nok et bildet fra Ride-settet. Tidligere har Hunt også spilt i surfefilmen Soul Surfer. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er ikke lenger redd for alderen