– Helen er deilig gal!

Jan Thomas hyller 67-åringens rosa hår-stunt.

PINK LADY: - Helen Mirren kler den kalde rosafargen, sier Jan Thomas, som stylet skuespilleren under Fredspriskonserten i 2011.  Foto: All Over Press/Se og Hør
PINK LADY: - Helen Mirren kler den kalde rosafargen, sier Jan Thomas, som stylet skuespilleren under Fredspriskonserten i 2011. Foto: All Over Press/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «The Queen»-skuespilleren Helen Mirren (67) overrasket alle da hun dukket opp med nyfarget, rosa frisyre under BAFTA-utdelingen søndag.
 
Se og Hørs Motepoliti Jan Thomas (46) jobbet med skuespillerlegenden da hun var vertinne under Fredspriskonserten i 2011. Han hyller 67-åringens spreke valg.
 
– Helen har vært så deilig gal at hun har farget håret sitt rosa! Hun er en inspirasjon for alle kvinner, uavhengig av alder. Det er forfriskende at hun setter farge på hverdagen, sier kjendisstylisten til Seoghør.no.
 
Oscar-vinneren har selv fortalt at hun ble fikk ideen om å farge sine naturlig grå lokker av et TV-program.
 
– Jeg tenkte det ville være morsomt å farge håret rosa. Skal jeg være ærlig så fikk jeg ideen fra «Top Model», der det var en britisk jente med rosa hår. «Det ser veldig pent ut», tenkte jeg. Så egentlig kopierer jeg bare henne, fortalte Helen til avisa Daily Mail under BAFTA-utdelingen.
 
Det overrasker ikke Jan Thomas at Helen er fryktløs når det kommer til styling.
 
– Det var en fornøyelse å jobbe med Helen under Nobel. Hun har en farlig sans for humor, er vågal, meget bevisst på hva hun vil og ikke vil og ekstremt selvsikker. Det er det håret representerer!
 
Kjendisstylisten tror ikke Mirren vil beholde frisyren i lang tid.
 
– Dette er hennes måte å riste litt løs på. Jeg hyller Helen! Og jeg oppfordrer alle andre til tørre mer. Er det noe du har lyst til å gjøre – ta sjansen! Ikke bry deg om hva naboen vil si.

LES OGSÅ:  Jan Thomas styler Gwyneth Paltrow

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer