Kurt Nilsen:

- Hele verden snudd på hodet

Feirer jubileum i dag.

VANT: I dag er det 20 år siden Kurt Nilsen stakk av med seieren i «Idol». Foto: Thomas Andersen / TV 2
VANT: I dag er det 20 år siden Kurt Nilsen stakk av med seieren i «Idol». Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag markeres det 20 år siden Kurt Nilsen (44) vant sangkonkurransen «Idol».

Den 23. mai 2003 fikk nemlig bergenseren en pangstart på karrieren, og den norske seieren gjorde at han også fikk konkurrert i programmet «World Idol» året etter.

Der stakk han nok en gang av med seieren.

Tone Damli gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og dreiet ut om tiden fra «Idol». Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og hør. Vis mer

I forbindelse med 20-årsdagen har Nilsen publisert et bilde fra «Idol»-dagene på Instagram, hvor han reflekterer over hvor mye seieren gjorde for karrieren hans.

«I dag er det 20 år siden det sa pang og hele min verden ble snudd på hodet. En tid jeg aldri vil glemme. Helt vilt at jeg har den samme jobben i dag. Artist, sanger og scenemann. For en vill reise! I dag feires det med noe godt og litt øving til kommende turné i sommer, som blir en stor glede for meg» , skriver Nilsen under bildet, og spør spøkefullt om han skal få tilbake sveisen fra 2003.

SETTES UT: Vi må konfrontere Iselin Guttormsen med en video vi har kommet over på internett, og det blir hun ganske så flau av. Reporter: Thale Kristensen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Dette gjør «Idol»-Christian i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer