- Hele settingen ble feil for meg

Allerede før hun ble valgt ut av bonden Anders Braut Ueland, bestemte Veronica seg for å trekke seg fra «Jakten på kjærligheten»

TRAKK SEG: Veronica Strømstad ble valgt ut til å flytte inn på gården til Anders Braut Ueland i «Jakten på kjærligheten», men trakk seg før innspillingen begynte. Foto: TV 2
TRAKK SEG: Veronica Strømstad ble valgt ut til å flytte inn på gården til Anders Braut Ueland i «Jakten på kjærligheten», men trakk seg før innspillingen begynte. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Jakten på kjærligheten»-bonden Anders Braut Ueland (31) har allerede en gang i årets sesong opplevet at en av frierne trakk seg fra innspillingen.

Mandag skjedde det igjen, da Veronica Strømstad (28) ikke møtte opp til første innspillingsdag på gården til Anders sammen med de tre andre utvalgte frierne.

Fikk beskjed tre dager før
Til Seoghør.no sier tidligere gifte Anders at han fikk beskjed om den dramatiske avgjørelsen kun tre dager før innspillingen skulle starte.

- Det var synd at hun dro, men jeg snakket med henne på telefonen, og fikk beskjed om at det ikke var meg hun syntes det var noe galt med, men at det ikke føltes rett for henne å gjøre dette på TV.

- Det respekterer jeg. Det var aldri aktuelt å hente inn noen andre. Dessuten tror jeg det følte til mindre press på de tre som kom til gården, fordi det ble en konkurrent mindre for dem.

- Feil setting
Veronica sier hun allerde under den første gruppedaten på Norefjell, innså at TV-sjekking ikke var noe for henne.

- Hele settingen ble feil for meg, når man gjør samme scenen flere ganger, og at jeg for eksempel etter kun sju minutter ble spurt om jeg hadde fått følelser for Anders.

- Jeg tenkte allerede på Norefjell at jeg skulle trekke meg, men det var jo en annen som gjorde det, og jeg ville ikke at Anders skulle oppleve at to stykker trakk seg samtidig. Så da jeg gikk videre, fulgte jeg ønsket til produsenten om å tenke på det, sier hun til Seoghør.no.

Strømstad - som fortsatt er singel - legger ikke skjul på at hun fortsatt er betatt av «Jakten»-bonden, selv om de ikke har har hatt kontakt etter at hun trakk seg.

- Han er absolutt min type, og jeg kunne godt tenke meg å bli kjent med ham utenfor TV-serien. Men jeg angrer ikke på at jeg trakk meg. Jeg ville ikke være med på noe som jeg følte meg ukomfortabel i, sier hun til Seoghør.no.

Også «Jakten»-bonden Tor Magne Egge har opplevet at en av frierne hans trakk seg før årets innspilling begynte.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ:  «Jakten»-Odd Arild knuste ankelen i skogsulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer