AVHENGIG AV SEX: Den 53 år gamle homofile skuespilleren insisterer på at hele livet hans dreide seg om sex under ungdomstiden fordi han elsket det og var forbannet på den katolske kirken.  Foto: All Over Press
AVHENGIG AV SEX: Den 53 år gamle homofile skuespilleren insisterer på at hele livet hans dreide seg om sex under ungdomstiden fordi han elsket det og var forbannet på den katolske kirken. Foto: All Over PressVis mer

- Hele livet mitt handlet om sex

Skuespilleren Rupert Everett brydde seg ikke om utseendet på sengepartnerene.

SEOGHØR.NO: Den britiske filmstjernen Rupert Everett (53), kjent fra fimer som «My Best Friend's Wedding» og «The Next Best Thing» forteller nå åpenhjertig om sin utagerende fortid i magasinet Culture. 

Den 53 år gamle homofile skuespilleren insisterer på at hele livet hans dreide seg om sex under ungdomstiden fordi han elsket det, og var forbannet på den katolske kirken. 

- Jeg var en hore. Jeg elsket sex. Man ble fortalt på skolen at hvis man fikk ereksjon, bør man snu seg rundt og be en bønn. Man får det til å fungere på et vis, men det gir deg mange følelser innvendig. Jeg ville rive meg løs, og måten jeg fikk det til på var sex.

Skuespilleren forteller at han elsket å ha sex med nye mennesker, og at han ikke en gang brydde seg om hans seksuelle partnere var attraktive eller ikke.

- De trengte ikke nødvendigvis å være attraktive. Det avhenger av hvordan lyset treffer deg og hvordan alkoholen har påvirket deg. Hele livet mitt handlet om sex, på en eller annen måte.

I Ruperts biografi fra 2006, «Red Carpets and Other Banana Skins», avslørte filmstjernen at han hadde fortalt en venn at han hadde et seksuelt forhold til Sir Ian McKellen, kjent fra «Ringenes Herre»-filmene, da han var yngre.

- Jeg hadde sex med Ian McKellen. Jeg elsket å forfølge folk, men nå er det ulovlig, og det er synd.

Everett er kjent for å være åpen om sine sterke meninger, tidligere han han blant annet uttalt seg negativt om at homofile menn har barn.

- Moren min skulle nok ønske jeg hadde barn, men hun mener at unger bør ha en mor og far og jeg er enig. Jeg kan ikke tenke meg noe verre enn å bli oppfostret av to homofile fedre.
 
LES OGSÅ:  - Diskriminerer homser