Michael Bublé i «Carpool Karaoke»:

- Hele livet mitt ble ødelagt

Michael Bublé åpner seg om den tøffe tiden i «Carpool Karaoke».

ÅPNER OPP: Sanger Michael Bublé åpnet opp om sønnens kreftsykdom på James Cordens «Carpool Karaoke». Video: CNN Vis mer
Publisert

«Carpool karaoke»-innslagene, fra det amerikanske TV-programmet «The Late Late Show With James Corden», har i løpet av de siste årene fått massiv oppmerksomhet i sosiale medier.

Verdensberømte kjendiser som synger til sine tidligere hits, og snakker med programlederen om alt og ingenting, har tydelig fenget publikum verden over.

Selv om humor ofte er et stikkord i «Carpool Karaoke», er det nyeste innslaget preget av noe helt annet. Den ferske sekvensen er en spesialsending i forbindelse med «Stand Up To Cancer» på kanalen CBS, der formålet er å støtte ny forskning og behandling for kreftpasienter.

Det er artist Michael Bublé (43) som er den aktuelle gjesten i James Cordens karaokebil denne gangen, og det blir følsomt når han åpner opp om sønnen Noahs (5) kreftsykdom.

- Det er smertefullt å snakke om. Han fikk diagnosen, og det var det. Hele livet mitt ble ødelagt, sier han, ifølge USA Today.

  • Se video øverst i saken!

Det var i 2016 det ble kjent at sangerens den gang to år gamle sønn hadde blitt rammet av kreft. Bublé har flere ganger siden vært åpen om den tøffe tiden.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Fikk en styrke

I «Carpool Karaoke» forteller sangstjernen at hele familien nærmest har bodd på barnesykehuset i Los Angeles mens sønnen har vært under behandling.

I tillegg til sønnen Noah, har Bublé og kona Luisana Lopilato (31) sønnen Elias (2) og dattera Vida, som ble født i juli.

Selv om sønnen i dag er på bedringens vei, legger ikke sangeren skjul på at de siste årene har vært ubeskrivelig tunge.

- Det går ikke fint med meg, sier han, og legger til at han har støttet seg på kona i perioder der han har følt seg fullstendig maktesløs:

- Da alt dette startet fikk jeg en styrke som gjorde at vi klarte å løfte oss og å bli positive. Da cellegiftbehandlingen var over og de sa: «vi klarte det», «det går fint», «han har det fint», falt jeg totalt sammen. Kona mi løfter meg opp nå, forklarer han.

Saken fortsetter nedenfor.

- Kan gi meg på topp

Michael Bublé og kona valgte i 2016 å fortelle offentligheten om sønnens sykdom. Det gjorde de via Bublés offisielle Facebook-side:

«Vi er knust over den nylige kreftdiagnosen til vår eldste sønn Noah, som for øyeblikket får behandling i USA. Vi har alltid snakket åpent om viktigheten av familie og kjærligheten vi har for barna våre. Luisana og jeg har satt karrierene våre på vent for å bruke all vår tid og oppmerksomhet for å hjelpe Noah å bli frisk igjen», het det i uttalelsen.

I ettertid har «Haven't Met You Yet»-sangeren beskrevet sønnen Noah som en «superhelt», og har uttalt at han selv ikke engang orker å snakke med sine aller nærmeste om den vonde opplevelsen.

- Det har vært et helvete. Og vet dere hva, helvete virker som et veldig fint sted å feriere sammenliknet med det vi har opplevd, sa han i et intervju med den australske avisa The Herald Sun i sommer.

Tidligere i oktober hintet Bublé om at han skulle pensjonere seg fra artistyrket, i et intervju med avisen Daily Mail.

- Dette er mitt siste intervju. Jeg pensjonerer meg, sa han, og la til at han nettopp har ferdigstilt albumet «Love», som blir utgitt 16. november.

- Jeg har laget det perfekte albumet, og nå kan jeg gi meg på topp, fortalte han videre.

Etter intervjuet måtte han imidlertid ut å avvise at han skal legge karrieren på hylla. Ifølge ham selv ble sitatene fra intervjuet tatt ut av kontekst.

«Han skal IKKE pensjonere seg. Definitivt ikke», sa en talsperson for Bublé til Today.

- En berg-og-dal-bane

Sangeren har tidligere sagt at sønnens helsetilstand har fått ham til å gå inn i seg selv, og at det har ført til at han har begynt å tenke på hvorfor han noensinne har bekymret seg for platesalg og publikums meninger.

- På et sekund ble det klart for meg. Og i løpet av det sekundet så jeg muligheten til å finne tilbake til lidenskapen for musikk igjen, sa han til The Herald Sun.

Dersom sønnen ikke nå hadde vært på bedringens vei i dag, hadde han tatt en pause fra musikken, forklarte han videre.

Michael Bublé og kona ble forlovet i 2009, og to år seinere giftet de seg i en privat seremoni i Buenos Aires. I sommer fikk ekteparet sitt tredje barn sammen.

GIFT: Michael og kona Luisana giftet seg i 2011. Foto: AP / NTB Scanpix
GIFT: Michael og kona Luisana giftet seg i 2011. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Det var under Juno Awards i slutten av mars at paret avslørte graviditeten.

Da konas tredje graviditet ble kunngjort, åpnet Michael Bublé seg også litt om den særdeles utfordrende tiden de har vært gjennom.

- Emosjonelt sett har det vært en berg-og-dal-bane. Jeg tror livet tester deg iblant. En del av disse prøvelsene har gitt meg perspektiv på ting, og jeg setter større pris på alt nå, sa han.

Bublé har gjort stor suksess verden over, med flere titalls millioner solgte plater.

Debutalbumet hans, «Michael Bublé», kom ut i 2003, men større kommersiell suksess fikk han med albumet «It's Time».

Hans tredje album «Call Me Irresponsible», ble gitt ut 1. mai 2007 og har solgt flere millioner plater. Så langt har han vunnet fire Grammy Awards.

LES OGSÅ: Rammet av nytt sykdoms-mareritt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer