Michael Bublé i «Carpool Karaoke»:

- Hele livet mitt ble ødelagt

Michael Bublé åpner seg om den tøffe tiden i «Carpool Karaoke».

ÅPNER OPP: Sanger Michael Bublé åpnet opp om sønnens kreftsykdom på James Cordens «Carpool Karaoke». Video: CNN Vis mer
Publisert

«Carpool karaoke»-innslagene, fra det amerikanske TV-programmet «The Late Late Show With James Corden», har i løpet av de siste årene fått massiv oppmerksomhet i sosiale medier.

Verdensberømte kjendiser som synger til sine tidligere hits, og snakker med programlederen om alt og ingenting, har tydelig fenget publikum verden over.

Selv om humor ofte er et stikkord i «Carpool Karaoke», er det nyeste innslaget preget av noe helt annet. Den ferske sekvensen er en spesialsending i forbindelse med «Stand Up To Cancer» på kanalen CBS, der formålet er å støtte ny forskning og behandling for kreftpasienter.

Det er artist Michael Bublé (43) som er den aktuelle gjesten i James Cordens karaokebil denne gangen, og det blir følsomt når han åpner opp om sønnen Noahs (5) kreftsykdom.

- Det er smertefullt å snakke om. Han fikk diagnosen, og det var det. Hele livet mitt ble ødelagt, sier han, ifølge USA Today.

  • Se video øverst i saken!

Det var i 2016 det ble kjent at sangerens den gang to år gamle sønn hadde blitt rammet av kreft. Bublé har flere ganger siden vært åpen om den tøffe tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer