- Hele huset stinket urin og søppel

Åttlingmammaen Nadya Suleman tok med seg ungene og stakk av fra husleien.

STAKK AV: Nadya Suleman, bedre kjent som Octomom, tok onsdag med seg sine tilsammen 14 barn og stakk av fra leiligheten hun ikke hadde råd til å bo i, ifølge nettsiden Radaronline. Foto: Black Sheep/Uni
STAKK AV: Nadya Suleman, bedre kjent som Octomom, tok onsdag med seg sine tilsammen 14 barn og stakk av fra leiligheten hun ikke hadde råd til å bo i, ifølge nettsiden Radaronline. Foto: Black Sheep/Uni Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nadya Suleman, for mange bedre kjent som «Åttlingmammaen» etter at hun i 2009 fødte åtte barn på en gang, sliter ofte med økonomien. 

Det har tidligere ført til at hun har spilt inn en pornofilm og prøvd seg som stripper for å gi sine totalt 14 barn en god oppvekst.

Men nå har pengeproblemene kommet tilbake ifølge Radaronline.com.

Nå har hun blitt nødt til å rømme fra leiligheten hun leier i California. Grunnen var at hun ikke hadde råd til å betale husleien.

Midt på natten onsdag tok hun med seg barna og alt hun eier, og stakk av. Da huseieren ankom leiligheten, fikk han et stort sjokk.

- Hun tok med møbler og barn ut midt på natten, og etterlot huset fullt av søppel. Det stinket urin, forteller en venn av huseieren til RadarOnline.com.

Huseieren fant alt fra tomme ølbokser til brukt dopapir og en halvspist pizza.

- Han var fullstendig i sjokk. Det var ølflasker i garasjen, og søppel overalt.

Den vanskjøttete boligen er den samme som Suleman for ett år siden ble tvunget til å rengjøre, etter at det amerikanske barnevernet hadde vært på besøk.

- Barna virker underernærte og skitne. Det er bare ett fungerende toalett i huset og mange av barna bruker bærbare treningstoaletter på soverommene, sa Nadyas frisør, som slo alarm dengang, til Radaronline.

LES OGSÅ: Denne videoen sjokkerer verden
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer