Carrie Fisher:

«Hele» Hollywood møtte opp for å ta farvel med Carrie Fisher

«Star Wars»-stjerna ble hedret i minneseremoni. 

DØD: Skuespiller Carrie Fisher gikk bort tredje juledag. For mange var Fisher med god margin mest kjent som prinsesse Leia Organa i «Star Wars». Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 27. desember gikk «Star Wars»-stjerna Carrie Fisher (60) bort. Nyheten kom bare dager etter at filmstjerna hadde fått et alvorlig hjerteinfarkt på et fly, som sørget for at hun ble tatt av flyet og fraktet til sykehus.

Der døde hun siden av det som angivelig skal ha vært et nytt infarkt. Medskuespillere og familie var i sorg etter hendelsen.

Bedre ble det ikke av at hennes egen mor, Debbie Reynolds, døde bare dager etter datteren.

Fisher spilte prinsesse Leia i flere av de ikoniske «Star Wars»-filmene, og huskes fortsatt godt for det. Hun var dessuten også forfatter og aktivist for forståelse av psykiske lidelser og rusmisbruk.

Stjernene i sorg

Under en privat minneseremoni for 60-åringen torsdag ettermiddag amerikansk tid, hadde flere av Hollywoods største navn møtt opp for å ta farvel.

People skriver at stjerner som Meryl Streep, Gwyneth Paltrow, Taylor Lautner og Meg Ryan blant andre var til stede for å sørge over tapet av sin nære skuespillerkollega.

Familiemedlemmer hadde også møtt opp, som skuespillerdatteren Billie Lourd (24). Hun er for tida aktuell i skrekkhumorserien «Scream Queens». Fishers far, hennes ekskjæreste og hennes bror hadde også møtt opp for å ta farvel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer