FORBANNET: Hverken Paris Hilton eller hennes kjæreste Doug Reinhardt setter pris på de nye lesbe-påstandene om milliardærarvingene som blir framsatt i en ny bok. Foto: All Over Press
FORBANNET: Hverken Paris Hilton eller hennes kjæreste Doug Reinhardt setter pris på de nye lesbe-påstandene om milliardærarvingene som blir framsatt i en ny bok. Foto: All Over PressVis mer

- Hele historien er falsk

Paris Hilton raser etter påstandene fra "tidligere elskerinne".

SEHER.NO: Den norskættede milliardærarvingen Paris Hilton valgte for to år siden å være taus som en østers da Playboy-piken Nicole Lenz hevdet at de to kvinnene hadde filmet en flere timer lang sex-seanse i Las Vegas.

Men etter at stripperen Elisabeth Jawhary nylig ga ut en bok kalt "Six Degrees of Paris Hilton", hvor hun hevder at også hun har hatt en affære med blondinen i gamblingbyen, klarte ikke Paris lenger å holde bånd på seg.

- Hele historien er falsk og fabrikkert, sier en talsmann for Hilton ifølge nettstedet Contactmusic.

Jawhary hevder i boken at hun og flere jenter var opptatt med å underholde rike menn med et lesbisk show, da Paris en dag plutselig troppet opp og ble med i sengeleken.

- Paris ble med og kledde seg naken, og det gjorde også jentene, skriver hun i boken ifølge Contactmusic.

Jawhary hevder at Paris - i motsetning til henne - ikke tok i mot noe penger for å underholde de mannlige tilskuerne.

Paris Hilton - som ble kjent over hele verden da hennes tidligere kjæreste Rick Salomon i 2004 la ut en hjemmelaget sexfilm med paret på internett - har foreløpig ikke sagt noe om hun kommer til å saksøke stripperen på grunn av påstandene.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hva sier du nå, Paris?