ET SJOKK: Bruce Jenner sitt angivelige kjønnsskifte skal ha kommet som et sjokk på ekskona Kris Jenner. Samtidig støtter hele familien Bruce i valget sitt. Foto: All Over Press
ET SJOKK: Bruce Jenner sitt angivelige kjønnsskifte skal ha kommet som et sjokk på ekskona Kris Jenner. Samtidig støtter hele familien Bruce i valget sitt. Foto: All Over PressVis mer

- Hele familien støtter valget hans

Til og med Kris Jenner skal være positiv når det kommer til Bruce sitt valg om å bli kvinne.

SEOGHØR.NO: Det er lenge blitt spekulert i om realitystjernen Bruce Jenner (65) er i ferd med å skifte kjønn, og i helgen skrev nettstedet People.com at ryktene faktisk er sanne.

STØTTER EKSEN: Kilder hevder Kris Jenner er positiv til at Bruce skal bli kvinne. Foto: All Over Press
STØTTER EKSEN: Kilder hevder Kris Jenner er positiv til at Bruce skal bli kvinne. Foto: All Over Press Vis mer
- MYE DE IKKE VISSTE: Bruce har døtrene Kendall og Kylie med Kris Jenner. - Det er mye de ikke visste om faren sin, forteller en kilde. Dette bildet er fra 2008. Foto: All Over Press
- MYE DE IKKE VISSTE: Bruce har døtrene Kendall og Kylie med Kris Jenner. - Det er mye de ikke visste om faren sin, forteller en kilde. Dette bildet er fra 2008. Foto: All Over Press Vis mer

- Bruce er i ferd med å bli en kvinne. Han er endelig lykkelig, og familien hans aksepterer det han gjør. Han er på et så flott sted i livet. Det er grunnen til at tidspunktet er perfekt til å gjøre noe slikt nå, sa en kilde nær familien hans til People.

Den populære «Keeping up with Kardashians»-stjernen er blant annet blitt sett med fransk manikyr på neglene, langt flommende hår og feminine klær.

Nå følger People.com opp saken, og skal man tro nettstedet, får Bruce full støtte fra familien.

- Det viktigste er at alle sammen støtter Bruce. Kris Jenner har også vært fantastisk og alt som blir skrevet av det motsatte er rett og slett ikke sant. Det er selvsagt vanskelig for henne, og et sjokk, men hun støtter ham hundre prosent. Det gjør alle, forteller en kilde til nettstedet.

Kris og Bruce har døtrene Kendall og Kylie sammen.

- Det var nok mye de ikke visste om sin far, sier kilden.

Ifølge en annen innsidekilde dokumenterer Bruce overgangen fra mann til kvinne på film, og planen er at opptakene skal bli en dokumentarserie som vil vises på TV senere i år.

Det hintet også Kim Kardashian til nylig, da hun ga et intervju med Entertainment Tonight.

- Jeg synes Bruce skal fortelle sin historie på sin måte. Jeg tror at alle går gjennom ting her i livet, og det Bruce går gjennom nå for tiden, kommer han sikkert til å snakke om når tiden er inne, sa Kim.

Bruce skilte seg fra Kris Jenner i desember, men skilsmissen vil ikke være offisiell før i mars i år.


LES OGSÅ: - Bruce Jenner er i ferd med å bli kvinne