SLO SEG LØS MED MAMMA: - Jeg brukte to-tre måneder på å overtale mamma, men både hun og jeg hadde det utrolig moro sammen på årets «Charterfeber»-tur, sier Hilde Skovdahl Jørstad til Seher.no. Her er hun sammen med moren under årets innspilling Foto: TV3
SLO SEG LØS MED MAMMA: - Jeg brukte to-tre måneder på å overtale mamma, men både hun og jeg hadde det utrolig moro sammen på årets «Charterfeber»-tur, sier Hilde Skovdahl Jørstad til Seher.no. Her er hun sammen med moren under årets innspilling Foto: TV3 Vis mer

Hele familien i «Charterfeber»

Produsenten har med søsteren, moren og kona på årets TV-tur.

SEHER.NO: Hilde Skovdahl Jørstad (41) har blitt et kjent fjes etter å ha deltatt i flere sesonger av TV3s populære dokusåpe «Charterfeber», og til høsten er hun klar for en ny tur, denne gangen til den greske øya Kos.

Tidligere har Hilde hatt med seg både beilere og personlig trener på Syden-turene, men denne gangen er det sin egen mor, Inger (67), hun skal kose seg med.

Og ifølge Hilde gikk ferieturen over all forventning.

- Jeg brukte to-tre måneder på å overtale henne. Til slutt sa hun ja, men at hun ville holde seg i bakgrunnen. Det tok to dager, så var hun enda mer gæren enn meg, sier Hilde og ler til Seher.no.

Men mamma Inger er ikke den eneste i Hildes familie, som var med på årets TV-innspilling i Hellas.

Broren Morten Skovdahl (38) er medeier og executive producer i Limelight TV, som lager serien for TV3, mens hans kone Mia Mjaaland (32) er produsent i samme selskap.

- Det var Hilde som foreslo å ta med muttern. Jeg ristet på hodet, men det ble en veldig bra tur og de hadde det gøy. Siden vi er i familie, så lot jeg imidlertid et annet team følge dem, sier han til Seher.no.

Morten- har også selv tidligere vært med i programmen sammen med døtrene Charlotte og Ida. Ifølge ham var det kona Mia som opprinnelig sørget for å få med Hilde i «Charterfeber».

Han avviser imidlertid at familiemedlemmene tar plassen fra andre som kunne tenke seg å være med på det populære TV3-programmet.

- Vi vil jo at de som blir plukket ut, skal få be med seg noen de føler seg komfortable med. I fjor hadde Hilde med seg treneren sin, i år ble det moren. Også Svein Østvik skal ha med seg moren sin, Lily, sier han til Seher.no.

Charter-Hilde spøker imidlertid med at hun ikke er ferdig med å be med seg familiemedlemmer på tur.

- Pappa har jo alltid vært den ordentlige av oss, men nå som mamma har vært på tur, tror jeg kanskje han har litt lyst til å være med han også. Sønnen min Oscar er jo blitt 16 år, så kanskje han også har lyst til å bli med mamma på tur, eller kjæresten min Robin, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble mobbet for overvekten