Beckham-klanen:

- Hele familien har en diagnose

Victoria Beckham røper oppsiktsvekkende familiehemmelighet.

POPULÆRE: Beckham-familien omtales gjerne som en av verdens mest berømte. Nå røper mamma Victoria en godt bevart hemmelighet om familien. Her med Cruz, Romeo, Harper og David under Victorias motevisning tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE: Beckham-familien omtales gjerne som en av verdens mest berømte. Nå røper mamma Victoria en godt bevart hemmelighet om familien. Her med Cruz, Romeo, Harper og David under Victorias motevisning tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ingen er perfekte - sies det - selv ikke med all rikdom og berømmelse i verden.

Victoria Beckham (44) hoppet et skritt nærmere «oss dødelige» da hun i et nylig intervju med Financial Times snakket om hvordan flere av sønnenes karrieredrømmer har gått i vasken, eller bare at hun gruer seg til å bli eldre.

I samme intervju kommer hun også med en noe oppsiktvekkende avsløring om familien, som ved siden av fotballektemannen David Beckham (43), består av sønnene Brooklyn (20), Romeo (16) og Cruz (14) - i tillegg til datteren Harper (7).

Rammer mange

«Spice girls»-stjernen og motedesigneren røper nemlig at «hele familien» deler en diagnose.

- Diagnosen går ikke i familien, den galloperer, forteller 44-åringen til avisen.

Ufordringen Beckham refererer til er dysleksi, eller ordblindhet, en lese- og skrivevanske som innebærer å ha vansker med å avkode ord. Ifølge Norsk Helseinformatikk lider omtrent 5 til 8 prosent av Norges befolkning av dysleksi, en statistikk som også gjenspeiles i Storbritannia.

Dysleksi er den mest utbredte formen for lærevansker hos barn, der arvelige faktorer spiller inn. Det er også Victoria Beckham mer enn klar over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer