- Hele bryllupet var en bløff og et PR-stunt

Kim Kardashian og Kris Humpries tjente 1,5 millioner kroner hvert døgn de var gift.

SKILLES: Kim Kardashian og ektemannen Kris Humphries skiller seg etter kun 72 dager som mann og kone. Nå spekuleres det i om det hele kun var et PR-stunt.  Foto: All Over Press
SKILLES: Kim Kardashian og ektemannen Kris Humphries skiller seg etter kun 72 dager som mann og kone. Nå spekuleres det i om det hele kun var et PR-stunt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bruddryktene har stått i kø allerede siden realitystjernen Kim Kardashian (30) giftet seg med basketballspilleren Kris Humphries (26) 20. august i år. Kilder har rapportert om flere krangler, og for noen dager siden ble Kris sett uten giftering. Nå bekrefter Kim endelig bruddet til underholdningskanalen E!.

- Jeg håper alle skjønner at dette ikke var en enkel beslutning. Jeg håpet ekteskapet skulle vare for alltid, men ting går ikke alltid som planlagt. Vi er fortsatt venner og ønsker hverandre lykke til, sier Kardashian til E!.


Det ekstravagante bryllupet, der Kim blant annet skiftet brudekjole tre ganger, ble sendt som en del av Kardashians eget realityprogram «Keeping up with the Kardashians», og skal ha skaffet høye seertall til programmet.  Nå hevder venner av paret at bryllupet bare var en bløff for å skaffe seg oppmerksomhet og penger.

- Hele bryllupet var en bløff og et PR-stunt. Det var flott for seertallene og skaffet dem masse penger. Kris var ikke så medgjørlig som alle håpet han ville være og festet ute med andre jenter, Kim bryr seg ikke om ham, så hun bestemte seg for å skilles, sier en kilde til nettstedet Radaronline.

Ifølge avisen Daily Mail tjente paret 1,5 millioner kroner hvert døgn de var gift. Nå venter venner og bekjente på at paret skal «bli sammen igjen» for å skaffe seg enda mer oppmerksomhet og rikdom.

- Det overrasker meg ikke om Kim og Kris blir «gjenforent» og går i terapi i stedet for å skilles. Kim gjør alt for å få mest mulig oppmerksomhet og tid på TV, fortsetter kilden.

Ifølge nettstedet Radaronline var bryllupet og TV-serien så godt planlagt at Kim og produksjonskanalen E! aktivt lette etter en ektemann som kunne passe inn i serien.

«Kris var ikke Kims førstevalg. Før skjønnheten møtte sin nye ektemann var hun så bestemt på å gifte seg med en basketballspiller at kanalen ringte rundt til ulike lag for å finne en ektemann til realitystjernen sin.»

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ekteskapet sprakk etter 72 dager  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer